Elhunyt Walther Tröger a Német Olimpiai Bizottság korábbi elnöke. 1972-ben a müncheni olimpián az olimpiai falu polgármestere volt.
Az év utolsó napján sem pihent az NBA, James Harden pedig győzelemre vezette a Houstont.
A Washington Capitalsba igazolt az NHL rekordere, Zdeno Chara. A szlovák védő még 43 évesen is a legmagasabb szinten folytatja pályafutását.
Sportok
Kettő híján az összes EU-s ország szigorítaná az orosz sportszankciókat
03/07/2022 17:59
Mégis tudja folytatni szereplését a címvédő svéd női labdarúgóklub. A Kopparbergs/Göteborg FC így be tudja fejezni a szezont, de hosszú távú jövője továbbra is kérdéses.
A tokiói olimpia karanténszabályzata miatt könnyen előfordulhat, hogy a legjobb kerékpárosok hiányozni fognak. A férfiaknál a Tour de France, a nőknél pedig a Giro Rosa esik egy időbe az olimpia karanténidőszakával.
Gyermeke születése után visszatér az orosz Elena Vesnina a teniszpályákra.
Folytatódott a síugró Négysáncverseny, a tradícionális újévi garmisch-partenkircheni versennyel. A lengyel Dawid Kubacki a második sorozatban sáncrekordot ugrott, amivel meg is nyerte a versenyt. Az összetettben a norvég Granerud állt az élre.
Elkezdődött a 2021-es Tour de Ski. A szabadstílusú sprintben a nőknél a svéd Linn Svahn nyert, a férdiaknál pedig az olasz Federico Pellegrino. 
Sportok
Szurkolj Valter Atinak a Girón, újra száguldanak Micheliszék, visszatér Rafa Nadal
28/04/2022 15:40
Sportok
Volt egyszer egy Jugoszlávia... de a (sport)világ úgy tűnik, nem tanult belőle
01/03/2022 16:26