Őszintén szólva, az, hogy nekünk ez a két szám nem pusztán azt jelenti, mint amit a világnak jelent kedd óta, olyan kiváltság, amiről szívesen lemondanánk. Úgy hiszem, attól is szívesen eltekintenénk, hogy ilyen - meglehetősen ritka - egy-hét, félidő null-ötös esetekben, televíziós szakértőink olyan tapasztalással bírjanak, amivel kevesen a világon. Aligha akadhat még egy televíziós társaság a világon, melynél a szakértői székben ott ül a fél védelem a maguk egy-hétjéről, ez után a meccs után.
Az egy-hét tehát ritka dolog, ezt kár volna vitatni.
Kedd óta azzal van tele a világsajtó, hogy ez meg az, itt meg ott, ekkora meg akkora téttel megtette az egy-hetet, és ennyit meg annyit nyert. Legtöbbször dollár százezrekről, euró milliókról szólnak a hírek. Elismeréssel kacsint össze mindenki, mintegy megsüvegelve a fogadó hozzáértését, hiszen ugye egy egy-hetet már önmagában is hatalmas bravúr eltalálni, hát még egy brazil-németen.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Az, hogy szerintem egy ilyen 1:7-et eltalálni semmiféle sportszakmai hozzáértést nem igényel, hiszen ugyanígy lehetett volna 0:8 is akár, ha Özil belövi, az pusztán egy vélemény. Az, hogy szerintem olyan mint egy lottóötös, az sem igazán fontos.
Az talán már inkább, amiről kevesebb szó esik, ha esik egyáltalán, hogy vajon azok az emberek akik tettek pénzt az 1:7-re, azok mennyi pénzt tettek más tippekre? Hogy milyen összegekben játszanak rendszeresen. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy nyugdíjas néni besétál a totózóba és két kaparós sorsjegy megvétele után tesz még három eurót az egy-hétre. És ilyen szempontból ez már nagyon nem olyan történet mint a lottóötösöké.
Itt olyan emberekre gondol pillanatnyilag irigykedve a világ, akiket alighanem inkább sajnálni kellene.
Akik között valószínűleg sok a függő, akiknek a sportfogadás tölti ki a mindennapjait, olyan szinten, hogy mondjuk a norvég másodosztályra is fogadnak, és akiknél nem az a kérdés pillanatnyilag, hogy mihez kezdenek a hirtelen rájuk szakadt dollár százezrekkel és euró milliókkal.
Hanem az, hogy meddig tart.
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07