Gyarmati Panka és Csanaky Péter is szerepel a Freestyle Sí és Snowboard Világbajnokság klipjében.
22 nap múlva kezdődik a FIS Szabadstílusú Sí és Snowboard Világbajnokság, melyet az ausztriai Murau és Kreischberg közösen rendez.
Bár a szokatlanul meleg télkezdet miatt aggódnak a szervezők, a meteorológiai előrejelzések alapján várható lehűlés miatt optimisták. Amennyiben folyamatosan tudják működtetni a hóágyúkat, elegendő mennyiség gyűlhet össze, hogy a slopestyle és a krossz versenyszámok hatalmas ugratóit is megépítsék. Karácsony után valamennyi természetes hóra is számíthatnak.
Snowboard
Teljes erőbedobással az olimpiai részvételért
02/05/2021 20:10

Már hóágyúznak

Fotó: Eurosport

A rendező Stájerország tartomány hónapok óta VB-lázban ég. Tegnap hozták nyilvánosságra az esemény hivatalos promóciós videóját, melyben neves nemzetközi freesízők és hódeszkások mesélik el, miért fontos nekik, hogy Ausztriában lesz a világbajnokság. A klipben többször megszólal a nemrégiben az Év Sportolójának választott Gyarmati Panka, valamint a Freeski Maffia oszlopos tagja, Csanaky Péter is. A videót semmiképpen se hagyjátok ki, de ha tehetitek, utazzatok ki a versenyre és szurkoljatok a magyar ridereknek, mert hazánkhoz ennyire közel ilyen színvonalas világversenyt ritkán rendeznek! Ha esetleg mégsem tudnátok a helyszínen figyelemmel követni az eseményeket, az Eurosport 2-n megtehetitek, hiszen minden versenyszám döntőit közvetítjük majd, a többségüket ráadásul élőben!
Snowboard
Lavinabalesetben elhunyt a világbajnok snowboardos
24/03/2021 17:47
Snowboard
Fricz Botond gyönyörű triplaszaltója a világbajnokságon
14/03/2021 20:21