Williams 12 év hiábavaló próbálkozásai után végre legyőzte O'Sullivant. Ráadásul nem valami pimfli, háztömb körüli versenyen, hanem egy fontos viadal fontos meccsén, az International Championship negyeddöntőjében. Saját életében történelminek mondható eredmény. Ráadásul abszolút váratlan eredmény, nemcsak azért, mert a walesi ki szokott kapni az ötszöröstől, hanem azért is, mert mostanság nem mutatott különösen jó formát. Lehet, hogy épp ez volt a siker kulcsa, mert O'Sullivan nem tartott tőle eléggé?
Nem úgy tűnt, hogy Williamsnek éppen ma osztottak lapot, hiszen 3-0-s hátrányba került. Csakhogy ezután összekapta magát, O'Sullivan meg egy kicsit elselbyzte a meccset. Öt frame lett zsinórban Williamsé, de aztán kettőt nyert O'Sullivan, és döntő frame-et játszottak. Ahol az angolnak kétszer is volt lehetősége, hiszen kétszer is megindult, de a piros után nem tudott színest belökni. Nem tudta kihasználni a sanszokat, és így kikapott.
Williams ellenfele Allen lesz a elődöntőben, aki Michael White-ot verte 6-3-ra. Az észak-ír 3-1-es hátrányból fordított, és csak egy olyan megnyert frame-je volt, ahol nem lökött legalább félszázas breaket. Jó formában van, de ezt már tudjuk pár hónapja. Inkább ő tűnik esélyesnek a döntőbe jutásra, mert nem biztos, hogy a nagy skalp után Williams megint olyan jól tud majd koncentrálni, mint ma. Lesz idejük a pihenésre, mert ők csak szombaton játszanak.
Snooker
Trump vagy Selby lesz a világelső? Ki lesz a szezon meglepetésjátékosa? Snookerszakértők jósolgatnak
15/07/2021 08:36
Pénteken az alsó ági elődöntőt rendezik, Milkins és Walden között. Walden és Burnett meccsére nem érdemes sok szót vesztegetni (6-1), Milkins viszont óriásit csatázott Fuval. Folyamatosan fej-fej mellett haladtak, és a döntő frame-ben egy remek 70-essel győzött az angol. Neki jobbára bejöttek a kockázatvállalásai, ráadásul a végjátékban önmagához képest kifejezetten türelmes volt, ami elég jó kombináció. Egyoldalú az egymás elleni mérlegük, hiszen eddigi mindhárom meccsüket Walden nyerte. No de láttuk Williams esetében, hogy ez mennyit jelent...
Snooker
O'Brien szerint egyértelműen O'Sullivan minden idők legjobbja, a taktikai érzéke miatt
03/07/2021 12:08
Snooker
Az addikció, ami előrevisz
28/06/2021 12:16