Trump könnyedén győzött - a döntőben. A tornát viszont nem hozta simán, hiszen az elődöntőben nagyon közel került a kieséshez. 


De ha már megfordította a Hawkins elleni meccsét, azután nagyon nehéz volt elképzelni, hogy a döntő nem az övé lesz. Lisowski elmondta az elődöntő után, hogy jól jönne neki, ha Trump sokat hibázna, vagy ha ő maga szuperjól snookerezne a fináléban. Egyik sem valósult meg, ennek lett a végeredménye a 9-2-es Trump siker.
Először történt címvédés a German Mastersen, és Trump már 21 pontszerző trófeánál tart. A szezonban ez volt a negyedik megnyert versenye, és nehéz elképzelni, hogy ennyinél megálljon, hiszen hátra van még hat. Lisowskitól is várhatunk még jó eredményeket, de ahhoz, hogy ő is trófeát emeljen, mindenképp fejlődnie kell a biztonsági játék terén.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan ösztönösen zseniális menekülése
9 ÓRÁJA
Trump ezt mondta a döntő után: "Hihetetlen, hogy megint nyertem egy tornát. Rossz volt nekem is és Jacknek is, hogy ki kellett hagynunk a Masterst, ezért különönsen nagy öröm, hogy mi játszottuk a döntőt. Nem könnyű ellene játszani, hiszen jó barátok vagyunk. Sosem fogok annyira örülni egy sikernek ellene, mintha mást győznék le. 
Nagyon élvezem a snookert. Amikor győzök, az mindig nagyszerű érzés. Fontos, hogy továbbra is a helyes úton járjak. Nagyon keményen gyakorlok, hogy folyamatosan lendületben maradjak. Az utóbbi két évben egyáltalán nem pihentem. Rengeteg munkát fektettem be, és ennek következménye a sok tornagyőzelem."
Lisowski sem volt igazán elkeseredett. "Nem esek kétségbe. Sok verseny van még hátra, jókor kerültem formába. Remélem, hamarosan összejön a tornagyőzelem, bár ehhez az is kellene, hogy ne mindig Juddal találkozzak a döntőben."
Nem kell sokat várni a következő lehetőségekre. Februárban három verseny is lesz. A hónap második felében a Welsh Open és a Players Championship, de mindezek előtt, ezen a héten a Shoot Out. Csütörtökön rajtol az egyframe-es meccsek versenye, és egészen vasárnapig tart. Az Eurosport természetesen élőben közvetíti az eseményeket.
Scottish Open
A visszatus mentette meg a korábbi világbajnokot
12 ÓRÁJA
Scottish Open
Itt az újabb maximum! - Trump varázsolt a Scottish Openen
15 ÓRÁJA