Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Bontószög - Ronnie O'Sullivan vegyes érzésekkel töltötte el a nézőket a Masters megnyerése után

Frissítve 15/01/2024 - 20:10 GMT+1

A Bontószög podcast 6. adásában a 2024-es Mastersről beszélgetett Buzás Gábor és Szentimrei Kristóf, az Eurosport kommentátorai.

Ronnie O'Sullivan lökése, ahol megfordult a Masters döntője

Tartalom:
  • 00:00 - 4:52 Felmerül a kérdés, hogy mennyire volt jó, mennyire lesz emlékezetes az idei Masters. Voltak nagy csaták, voltak szoros mérkőzések, de a döntőn kívül nem igazán lehet nagyon magas színvonalú mérkőzést említeni. Ugyanakkor a két maximum és Carter százas rekordja emlékezetessé teszi a versenyt.
  • 4:53 - 13:27 Jack Lisowski összeállt Lee Walkerrel, és most már két világklasszis segítője van. Előnyt jelenthet ez neki, vagy nem feltétlenül? Walker mit tud hozzátenni Lisowski játékához? Párhuzam Kristóf poolpályafutása és a profi snooker között.
  • 13:28 - 19:04 Luca Brecel és Neil Robertson mellett Kyren Wilson játéka okoz még csalódást mostanság. Elég messze van a Trump-szintű sikerességtől, amiről pár éve beszélt. Kínában korán kikapni szívás.
  • 19:05 - 24:09 Idén nem volt olyan hangulat, mint például két éve, aminek részben Carter az oka. Miért nem tud olyan ő igazán népszerű lenni? Allen egy remek mondattal segített megérteni, hogy miért tűnt gyengébbnek az idei Masters.
  • 24:10 - 30:59 Miért tűnt elégedetlennek O'Sullivan? Hol dőlt el a döntő? Mitől volt jobb eleinte Carter, és miben volt jobb O'Sullivan a végén? Hol fordult meg a mérkőzés?
  • 31:00 - 42:01 O'Sullivan győzelmének is volt árnyoldala. A szája előtt volt a keze, miközben interjút adott, és még pár dologgal elrontotta az összképet. Hatalmas kontrasztot mutatott, amit mondott és ahogy játszott. Innentől Kristóf agrárpercei következnek. Carter micsoda erőt mutatott Trump ellen a negyeddöntőben! Jól akart ezen a tornán, nem görcsösen. Lehet, hogy Carter jobban tette volna, ha kevésbé kommunikálja a győzni akarását.
  • 42:02 - Carter vajon hasonlóan jól fog játszani ezután? Minden nyöszörgés ellenére Ronnie-nak meglehet a szezon TC, meglehet a nyolc győzele mindhárom TC-tornán. Kihagy vajon két hónapot, ahogy mondta a Masters-döntője után? Ha a Mastersen ennyire kifáradt, hogy nyer megint vb-t?
Az Eurosport podcastjeit megtaláljátok Spotifyon; Apple podcasten és Google podcasten is!
Csatlakozz az Eurosport magyar nyelvű Viber-csatornájához a legfrissebb sporthírekért, a legmenőbb videókért, játékokért és érdekességekért!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés