Összejött az,  amit nem volt nehéz megjósolni a negyeddöntősök ismeretében: ismét Trump és O'Sullivan játssza a Northern Ireland Open döntőjét. Sorozatban harmadszor. 


Már tavaly is az első két kiemelt találkozott személyükben, mint ahogy idén is. Viszont most még azt is hozzá kell tenni, hogy a világelső és az uralkodó világbajnok csap össze. Márpedig ennél feljebb nincs semmi és senki. 
Az esélyek latolgatásába nem szívesen mennék bele. Ez a párosítás egy ideje abszolút fifty-fifty-nek tűnik. Egyikük sem jobb a másiknál, egyikük sem játszik alárendelt szerepet. Ahogy mondani szokták, alighanem nüanszok fognak dönteni. 
Snooker
Trump vagy Selby lesz a világelső? Ki lesz a szezon meglepetésjátékosa? Snookerszakértők jósolgatnak
15/07/2021 08:36
Két dolgot viszont mindenképp érdemes kiemelni. Az egyik, hogy O'Sullivan, bármennyire is hangoztatja, hogy amolyan úri jókedvében gurigatja  golyókat, már-már csak azért, hogy teljen az idő, ez nem tűnik teljesen igaznak. Meccsei nagy részében jól játszott, és ami még fontosabb, látszott rajta az akarás. A küzdeni vágyás. És küzdeni tudás. 
Trump is játszott nagyon jól a héten. Meg kevésbé jól is. De ez nem sokat számít. Az ő esetében az tűnik fontosnak, hogy kifejezetten élvezi a Ronnie elleni játékot. A legjobbat hozza ki belőle a hatszoros világbajnok. És ki tudja, tán a Home Nations bónusza is motiválja...? 
Mindez nem biztos, hogy közelebb visz minket ahhoz, hogy ki lesz a győztes. Ahhoz nézni kell a mérkőzést. Az Eurosport 2 közvetíti a döntő első felét 13:45-től. Az Eurosport 1 pedig a második szakaszt, 19:45-től. 19:15-kor pedig egy exkluzív interjút láthatunk O'Sullivannel, melyben a világbajnoki címei megszerzésének körülményeiről beszél, arról, hogy mi minden játszódott le benne az egyes tornák során. 
Snooker
O'Brien szerint egyértelműen O'Sullivan minden idők legjobbja, a taktikai érzéke miatt
03/07/2021 12:08
Snooker
Az addikció, ami előrevisz
28/06/2021 12:16