Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A legnagyobbak versenyben vannak, Higgins a negyedik döntőjéért hajt

Buzás Gábor

Frissítve 09/12/2021 - 11:22 GMT+1

A négy fő favorit így, vagy úgy, de egyaránt továbbjutott, viszont hárman közülük egy ágon vannak a Scottish Openen.

John Higgins

Fotó: From Official Website

Akinek a legjobban kell a siker, vagy tán szerencsésebb úgy fogalmazni, hogy akinek ebben a szezonban még semmi sem jött össze, az kapta a legjobb sorsolást a Scottish Openen.


Mark Selby idén még csak negyeddöntőbe sem jutott pontszerzőn, sőt, negyedik fordulós mérkőzést is ezen a tornán játszik először, ami egészen döbbenetesen gyenge teljesítmény az aktuális világbajnoktól és világelsőtől. Aki egyébként a Scottish Open kétszeres címvédője... Anthony McGill lesz az ellenfele a negyeddöntőbe jutásért, azaz egy önmagához nagyon hasonló stílusú játékost kell legyőznie.
Az alsó ágon tömörül Judd Trump, John Higgins és Ronnie O'Sullivan. Előbbi mutatta eddig a legjobb formát, nem vesztett még frame-et, de ő még csak két meccsen van túl. "Szokásos" ellenfele, David Lilley következik, akivel egy hónapon belül harmadszor futnak össze.
picture

Egy pillangó zavarta meg Selbyék mérkőzését

Trumppal szemben O'Sullivannek volt gondja jóbarátja, Liang Wenbo ellen, a hatszoros világbajnok csak 4-3-ra tudott győzni. Jamie Jones következik, majd jöhet akár Hossein Vafaei, akitől kapott idén egy hatalmas zakót.
Higgins ugye három döntőt játszott sorozatban, aztán a UK-n már fáradtan snookerezett, és korán búcsúzott. Ryan Day lesz a soros ellenfele, és érdekes interjút adott a skót. Azt mondta, szeretne döntőt játszani, hogy ne kelljen hazautazni a következő verseny előtt, hanem azonnal Llandudnóból mehessen Coventrybe, a World Grand Prix helyszínére. Nyilván viccelt valamelyest, de sosem igazán jó jel, ha az ember ennyire előre gondolkodik ahelyett, hogy inkább a játékát javítaná. Utóbbi ráférne a skótra, mert egyelőre nem mondható lehengerlőnek a snookere.

Minden nap hírlevelet küldünk az olvasóinknak, amiben az előző nap legfontosabb sporthíreit, az elemzéseinket és persze sok más érdekességet is megmutatunk. Az Eurosport hírlevelére ezen a linken lehet feliratkozni.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés