Nagyon gáz volt, amit művelt a snookerfenomén. Szó szerint, és átvitt értelemben is. Merthogy a Tom Ford elleni, már teljesen tét nélküli meccset képtelen volt komolyan venni. Eleve röhögcsélve kezdte a meccset, aztán az első frame-ben mindössze két lökése volt. A kezdést két falról, hatpontos hibával abszolválta. A második lökés egy egykezes belökési kísérlet volt. Már ekkor lehetett látni, hogy nem mindennapi meccs lesz ez.

Az eddigiekkel még nem lett volna olyan nagy gond, hiszen mindenki tudja, hogy a tét nélküli mérkőzéseken nagyon nehéz értelmeset alkotni, sőt, komolyan venni sem egyszerű. Hát még a snooker zsenijének! Na, de arra tán még ő maga sem számított, hogy a második frame-et egy hangos bélzajjal teszi emlékezetessé, valamint azzal, hogy a kisgyerekes "csíny" után képtelen abbahagyni a nevetést. Tényleg, mintha egy nyolcéves kis suttyót láttunk volna, elképesztő volt.
Scottish Open
Kezdődik a Scottish Open, itt az ideje, hogy Higgins villantson
TEGNAP - 19:15
Mindez a WST Pro Series I csoportjában történt. Nehéz persze megmondani, hogy O'Sullivan egyszerűen csak dilis volt, vagy szándékosan trollkodta szét ezt a tornát. Mindenesetre a csoportja utolsó helyén zárt, és persze kiesett. Ezzel együtt lökött egy 141-es breaket, bár érdekes módon egy 2-1-re elvesztett mérkőzésen. O'Sullivannel az is megesett, hogy elkésett az egyik meccséről, aminek következtében elbukta az első frame-et. Viszont amikor megérkezett, akkor 14 perc alatt besöpörte a győzelemhez szükséges két frame-et. 
A csoportból végül Ben Hancorn, a világranglista 120. helyezettje, valamint Lyu Haotian jutott tovább.
Snooker
Hihetetlen csillaghullás a German Mastersen
TEGNAP - 08:57
UK Championship
"Nagyon jó úton járok" - Mark Allen élete 180 fokos fordulatot vett
22/11/2022 - 20:19