A hatszoros világbajnok kitett magáért, egészen remek játékkal győzött 6-1-re a Players Championship negyeddöntőjében. Két százas breaket, további két 70 felettit és még két 50 felettit hozott össze, mindezt 16,9 másodperces lökésátlaggal. Az ITV-n Stephen Hendry szakkommentálta a meccset, és ő bizony varázspálcához hasonlította O'Sullivan dákóját.


Ilyenkor persze felmerülhet az egyszeri nézőben, hogy a Welsh Open döntőjében miért nem tudott ennyire jól játszani? Mert akkor biztos, hogy nem kapott volna ki. Sőt, simán győzött volna, és meglenne a 38. pontszerző trófeája. De hát ki igazodik el Ronnie-n mostanában? Lisowski nemes egyszerűséggel ennyit mondott a meccs után:
"Mintha más játékot játszana. Senki máshoz nem hasonlítható. Nem sokat hibáztam, és büszke lehetek, hogy egyáltalán elkerültem a 6-0-s vereséget."
The Masters
Elképesztő, a snookerben teljesen szokatlan hangulatban zajlott a Masters
4 ÓRÁJA
O'Sullivan 2018-ban és 2019-ben is megnyerte ezt a tornát, ami egyértelműen kedvez neki, hiszen ő nagyon szereti az egy asztalos felállást, és azt is, amikor csak a legjobbak ellen kell játszani. Ő ezt nyilatkozta:
"Jól ment a gyakorlás a meccs előtt. Akartam valamit mutatni, és szerencsére sikerült elkapnom a fonalat. Aztán lehet, hogy legközelebb megint elvesztem a fonalat, és három-négy versenyen át pocsékul játszom."

Roni.jpg

Fotó: Eurosport

A másik csütörtöki mérkőzés is egyoldalúra sikerült. Wilson ugyanis nagyszerű formát mutatott, ő is két százast lökött, plusz két 80 felettit, és 6-2-re legyőzte Robertsont. Az egyik elődöntőben O'Sullivan és Hawkins csap össze, a másikban Wilson ellenfele vagy Selby vagy Higgins lesz. A két sokszoros világbajnok negyeddöntője pénteken 14 órakor kezdődik. Péntek este pedig ismét láthatjuk az uralkodó világbajnokot, kérdés, hogy milyen formában.
The Masters
Fenomenális volt a 2022-es Masters
EGY NAPJA
The Masters
Neil Robertson simán nyerte második Masters-címét
TEGNAP 15:08