"Ez egy apró titok, amiről ritkán beszélek: Akkor ment nekem a legjobban a snooker, amikor kilences poolt is játszottam mellette. A poolasztalnál sokféle technikát kell használni, amit aztán át lehet vinni a snookerbe. Sokat tanultam a poolból, és akkor ment a legjobban a snooker, amikor pooloztam is.
A snookerasztalon nagyon távoliak a hosszú lökések, nehéz ezeket megoldani. A poolasztal kisebb, ami azt jelenti, hogy a hosszú golyók nem annyira távoliak, ezért sokkal kevésbé félsz a hosszú belökésektől.

Snooker
Judd Trump elveheti a világelsőséget Ronnie O'Sullivantől
TEGNAP 17:58
Van átfedés a két sport között, és azt gondolom, hogy sok pooljátékosnak segítene, ha néha snookerezne is, mert feszesebbé tudná tenni a technikáját.
Judd Trump nemrég indult egy amerikai poolversenyen, és úgy gondolom, ő szereti Amerikát, jól esett neki egy kis nyaralás, gondolom elvitte a bátyját is, meg néhány barátját. Néha segít, ha ki tudsz kapcsolódni, ha valami mást is tudsz csinálni nyaralás közben, nehogy elund a dolgot. Én biztosan nem élvezném, ha egy hétre kimennék Vegasba, és csak ülnék a hotelben és a bárokban.
Egyszer voltam Vegasban egy poolversenyen, és jó volt, mert dolgoztam is, tehát a komfortzónán belül voltam, viszont közben megtapasztaltam Vegast is, ami egy kimondottan jó élmény volt. Nem biztos, hogy mennék még egyszer, csak akkor, ha jó pénzt kínálnának, de nem hiszem, hogy ez mostanában össze fog jönni."
O'Sullivan hétfő este kezdi meg szereplését az English Openen, az első ellenfele David Lilley lesz. A hatszoros világbajnok legutóbb, nem kis meglepetésre, 5-0-s vereséget szenvedett el a German Masters selejtezőjében Hossein Vafaei ellen.
Snooker
Ronnie O'Sullivan: "Jobb lett volna, ha nem is nyerem meg a vb-t"
TEGNAP 11:41
British Open
Stephen Hendry simán kikapott, de mi ezen a meglepő?
10/08/2022 19:02