Mark Selby és Stuart Bingham 4-4-ről folytatták péntek délelőtt. Igazságosan megosztoztak az első négy frame-en, aztán elmentek a negyedórás szünetre. Valami történhetett a háromszoros világbajnokkal, mert eszméletlen játékkal, két 134-es total clearance-szel tért vissza. Bingham azonban nem zuhant össze, egy százassal válaszolt. Egyenlíteni azonban nem tudott, Selby 9-7-es előnnyel fordult a harmadik szakaszra.

Wilson és Murphy

Fotó: Other Agency

Melyet péntek este játszottak le. Bingham fantasztikusan kezdett, villámgyorsan kiegyenlített két nagy breakkel. Aztán egy bő egyórás frame következett, melyet szintén ő nyert, és ezek után megint lökött egy nagy breaket, amivel már 11-9-re vezetett. Selbyn látszott a feszültség, nagy szüksége volt a 15 perces szünetre.
Snooker
Révész Bulcsú két trófeával kezdte a szezont
TEGNAP 07:32
A szünet után egy kicsit jobban játszott, 2-2-re hozták ezt a négy frame-et, ami azt jelenti, hogy Bingham 6-2-re nyerte a harmadik szakaszt. Ezzel átvette a vezetést, 13-11-es részeredménnyel fordulnak a bejefező etapra.
Az alsó ágon még csak két szakaszon vannak túl. Kyren Wilson 6-2-re vezetett az első etap után. Péntek délután jó esélye volt arra, hogy tovább növelje az előnyét, mert 10-4-re is meglépett, annak ellenére, hogy a 10. frame-ben 53 hibapontot "adott" ellenfelének.

Snooker - Wilson - Murphy : Wilson nyolcszor rontotta el ugyanazt a lökést

Shaun Murphy azonban az utolsó két frame-et két nagy breakkel hozta, és ezzel életben tartotta a reményeit. Ugyanúgy négy frame a különbség, döntetlenre hozták a pénteki etapot. Wilson nem volt annyira elsöprően jó, és ha ez a tendencia folytatódik szombaton, akkor a 2005-ös bajnok akár fordíthat is.
Szombaton 11 és 20 órakor játszik Wilson és Murphy, a két etap között pedig véget ér a felső ági elődöntő, 15:30-as kezdettel.
Snooker
Hihetetlen történetek a világbajnoktól, aki két hétig nem kelt ki az ágyból
20/09/2021 13:43
Snooker
Judd Trump elköltöztetné a snooker világbajnokságot
15/09/2021 12:08