Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Elfújta a szél az innsbrucki versenyt, duplafordulót rendeznek Bischofshofenben

MTI

Publikálva 04/01/2022 - 16:12 GMT+1

Négysáncverseny - Az erős szél miatt szerdán pótolják az innsbrucki fordulót

A general view prior to the Individual HS130 at the Four Hills Tournament Men Innsbruck at Bergisel-Stadion Olympiaschanze on January 04, 2022 in Innsbruck

Fotó: Getty Images

Szerdára halasztották a síugrók 70. Négysáncversenyének keddre tervezett innsbrucki fordulóját az erős szél miatt.

A halasztásról a nemzetközi szövetség (FIS) szakemberei döntöttek, miután a viadal 13.30 órára kiírt rajtját többször is csúsztatták.
A Négysáncverseny történetében mindössze másodszor fordul elő, hogy egy teljes versenynapot halasztani kell. Először 2008-ban történt hasonló, és akkor is Innsbruckban maradt el a viadal, melyet a következő napon Bischofshofenben pótoltak. A megoldás most is hasonló lesz, ugyanis így nemcsak csütörtökön, hanem már szerdán is ugranak a versenyzők Bischofshofenben.
Múlt szerdán Oberstdorfban, valamint szombaton Garmisch-Partenkirchenben is a 2019-es bajnok Ryoyu Kobayashi nyert, így két állomás után az immár a világkupa-sorozat összetett pontversenyében is vezető japán ugró áll az élen a norvég Marius Lindvik, valamint a szlovén Lovro Kos előtt.
A győztes a sikerért járó Aranysas mellett 100 ezer svájci frankkal gazdagodik. Nézők ezúttal egyik állomáson sem lehetnek a koronavírus-járvány miatt.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés