A sífutók között Aleksandr Bolshunov kereste a legtöbb pénzt az északi sízők vasárnap zárult világkupa-sorozatában.

Az orosz versenyző az összetett győztest megillető kristálygömb mellé 197 400 eurónyi összeget (72,3 millió forint) is begyűjtött, s a díjazottak listáján toronymagasan végzett az élen. A második norvég Johannes Klebo 68,3 ezer eurót síelt össze, a harmadik pedig egy másik orosz, Ivan Jakimuskin lett 51,9 ezer euróval.
A TASZSZ összegzése szerint a címvédő Bolshunov jócskán felülmúlta tavalyi keresményét: az elmúlt szezonban aratott összetett vk-győzelméért ugyanis 184,2 ezer eurót kapott.
Sífutás
Golberg vezérletével teljes norvég tarolás a lillehammeri tömegrajtos versenyen
8 ÓRÁJA
A nőknél az idei összesített rangsorban első amerikai Jessica Diggins 141,6 ezer eurót érdemelt ki, a második orosz Julia Stupak 100,3 ezer, a harmadik svéd Ebba Andersson pedig 81,9 ezer euróval gazdagodott.
Váratlan csavar a vb-történelem legnagyobb drámája után | Eurosport
A sífutó világbajnokság 50 kilométeres versenyszámának befutója után a zsűri kizárta az elsőként célba érő Johannes Hösflot Klaebót. A norvégok nem értettek egyet a zsűri döntésével, ezért írásos fellebbezést nyújtottak be a FIS-hez. Klaebo azonban visszavonatta a fellebbezést. A férfiak ötven kilométeres klasszikus stílusú tömegrajtos versenye több izgalmat tartogatott a befutó után, mint a verseny alatt.
MTI
Sífutás
A norvég kormány elleni tiltakozás zavarta meg a sífutó versenyt
9 ÓRÁJA
Lillehammer
Svéd dominancia a női sprintversenyen, Ribom és Dahlqvist között nüanszok döntöttek
TEGNAP - 17:28