Egyetlen mérkőzés megnyerésére volt attól a férfi teniszezők világelsője, Novak Djokovic, hogy megnyerje az idei negyedik Grand Slam tornát, a US Opent is, és ezzel megcsinálja a naptári Grand Slamet, amire több, mint 50 éve senki nem volt képes.

Az utolsó mérkőzésen, a New York-i torna döntőjében azonban jött Daniil Medvedev, aki három szettben legyőzte a világelsőt, és karrierje első Grand Slam győzelmét ünnepelhette. A miértekről, illetve a női torna döntőjébe bekerülő két tiniről beszélgetünk Szabó Gáborral, az Eurosport kommentátorával.
Csütörtökön elkezdődött a 2021-es NFL szezon az Egyesült Államokban, az amerikai futball szerelmesei pedig nagyon várták már a mögöttünk hagyott vasárnapot, amikor 14 mérkőzést rendeztek. A várható erőviszonyokról, a legnagyobb esélyesekről és persze a Covid-járvány NFL-re gyakorolt hatásairől kérdezzük Kun Zsoltot, az Aréna4 kommentátorát.
Other Sports
Mbappé nagy meccse, szlovén dominancia Baszkföldön, Király nem megy a Herthához
07/04/2021 21:36
Műsorunk harmadik részében pedig az Ácsi! rovat hírei jönnek, a duplázó Ronaldóval, a dél-amerikai gólrekorder Messivel, és egy vitával arról, hogy hogyan jön össze a sport és a vallásgyakorlás akkor, amikor egy muszlim és egy izraeli sportolónak kellene összecsapnia egy olimpiai cselgáncsversenyen.


A témák:
0:00 - Bevezető
1:09 - Tenisz, US Open összefoglaló
25:10 - NFL, szezonbeharangozó
57:14 - Ácsi! a hét legfontosabb híreivel
Podcastjeink már a Spotify és az Apple Podcast alkalmazásokban is meghallgathatók!