Mivel a múlt héten egyszerűen nem volt energiánk összerakni a podcastet, ezért most dupla adással jelentkezünk: múlt heti és eheti beszélgetéseinket is meghallgathatjátok!
Az első részben Szabó Gáborral beszéltük ki a tokiói olimpia úszóversenyeit, különös tekintettel Milák Kristófra, Cseh Lászlóra és Hosszú Katinkára, valamint a körülötte kialakult társadalmi szakadékra.
Aztán kitekintettünk Tokióból, egészen Mogyoródig, ahol az olimpia idején rendezték a Forma-1-es Magyar Nagydíjat, ami megint egészen szenzációs versenyt hozott. Már több, mint 10 éve dolgozik a Ringen minden F1-es hétvégén Pintér László kollégánk, a beszélgetésből kiderül, hogy mi az ő feladata.
Olympic Games 2020
Várható volt: A paralimpiáról is kizárják a nézőket
16/08/2021 13:18
A harmadik rész az olimpia legsikeresebb magyar csapatáé, a kajak-kenu válogatotté, hiszen a 12 síkvízi versenyszámból hármat megnyertek a magyar sportolók, és összesen 6 érmet szerzett a csapat.
A műsor végén pedig egy kicsit személyesebb visszatekintés következik a nekünk legfontosabb olimpiai eseményekről, hiszen nyugodtan mondhatjuk, hogy a tokiói játékok töltötték ki az életünket az elmúlt két és fél hétben.
Jövő héten remélhetőleg visszatérünk a szokásos formátumhoz, úgyhogy lesz Ácsi! is :)
Podcastjeink már a Spotify és az Apple Podcast alkalmazásokban is meghallgathatók!
Olympic Games 2020
Az olimpiák történetének legszorosabb küzdelmét hozta a két szuperhatalom csatája
11/08/2021 11:30
Olympic Games 2020
Ünnepség fogadta a hazatérő olimpikonjainkat
09/08/2021 18:22