Mike Tyson után Evander Holyfield is bejelentette jótékonysági alapú visszatérését. Ketten együtt 110 évesek.

Mint azt sejteni lehetett, kedden a valaha volt egyik legnagyobb nehézsúlyú bokszoló, Mike Tyson bejelentette, hogy 53 éve ellenére visszatér a ringbe. Tegnap Evander Holyfield követte őt. Twitter profiljában a következőt írta nem kis önbizalommal:
„A pillanat amire mind vártok...A bajnok újra itt van szeretném bejelenteni hogy visszatérek a ringbe. Egy bemutató mérkőzésen fogok bunyózni jó cél érdekében. Most is azért edzek, hogy népszerűsítsek egy kezdeményezést, ami nagyon közel áll hozzám.”
Tokyo 2020
Elutasították a fejelő, őrjöngő, majd ülősztrájkot tartó bokszloló fellebezését
3 ÓRÁJA
Mike Tyson szintén közelmúltbeli bejelentése miatt élünk a gyanúval, hogy két emlékezetes meccsük után következik egy harmadik. Először 1996 novemberében találkoztak, amikor a jóval esélytelenebb Holyfield a 11 menetben kiütötte Tysont. A visszavágón 1997 júniusában a bosszúvágytól fűtött Tyson túlzásba vitte a dolgokat, és a harmadik menetben kiharapott egy darabot ellenfele füléből.
A 2011-ben, 48 évesen visszavonult Holyfield a Unite4OurFight nevű szervezetnek kampányol, akik hátrányos helyzetű gyerekek jobb helyzetbe hozásán dolgoznak. Jelenleg legnagyobb gondjuk, hogy a gyerekek iskolába járását megszakította a világjárvány.
A két nagyágyú tehát alig 24 órán belül bejelentette visszatérését. A közös összecsapásra eddig egyikük sem tett utalást, de valószínűleg, ami késik, nem múlik. A járvány elvonulása után valahol – talán éppen ugyanúgy Las Vegasban – jöhet a harmadik felvonás, de valószínűleg már nem 12 meneten keresztül.
via MSN
Tokyo 2020
Nem adja fel: Újrajátszást követel az ülősztrájkot tartó francia bokszoló
TEGNAP 19:29
Tokyo 2020
Tiltakozás az olimpián - az utolsó kapcsolja le a villanyt
01/08/2021 12:15