CR vagy Messi? Zlatan szerint egyik sem, de akkor ki a legjobb?

Zlatan Ibrahimović sosem arról volt híres, hogy visszafogta volna magát az újságírók előtt, természetesen ez most sem történt meg, amikor feltették neki a mindenkit foglalkoztató kérdést: Messi vagy Ronaldo?
„Mindketten nagyon jó játékosok, ez nem is kérdés, nagyon nehéz köztük dönteni. Ha valamelyiküket mégis mondani kellene, akkor Messire szavaznék. Játszhattam vele, minden nap közelről nézhettem edzéseken és tudom, hogy minden, amit a labdával csinál, az természetesen jön neki.
Labdarúgás
Mezt cserélt Messi és Ferenc pápa
25/01/2022 12:16
Ha viszont azt kéne megmondani, hogy ki a legjobb, akit láttam játszani, akkor én a brazil Ronaldót mondanám. Sokan Maradonát mondanák, de én őt még nem láttam élőben.
Kiskoromban sokszor próbáltam Ronaldót utánozni. Persze sosem sikerült, én sokkal lassabb voltam, mint ő.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271872.jpg
A fiatal generáció két kiemelkedő játékosáról is beszélt Zlatan. A párizsi Kylian Mbappé és a dortmundi Erling Haaland kettősét így elemezte a svéd veterán:
„Szeretem az olyan játékosokat, akik elegánsak és a lehető legtöbb dologban jók. Ha sok időt töltesz a pályán, akkor viszont látod azt is, ahogy gondolkoznak, ahogy mozognak, ahogy előre látják, mi fog történni. Szeretem, ha valaki előre tudja mi következik.
Engem Mbappé kicsit a brazil Ronaldóra emlékeztet, főleg az eleganciája.
Ha a fiatalokról beszélünk, akkor nem mehetünk el szó nélkül Haaland teljesítménye mellett se. Szerintem ő teljesen függője a gólszerzésnek. Csak erre koncentrál és ebben nagyon jó. Akad néhány olyan játékos, aki azt hiszi, többet kell tennie, de nem elég jó másban. Ez nem intelligencia. Haaland nagyon okos a pályán, mert tudja, hogy a góllövésben van az erőssége és csak arra koncentrál.”
Ligue 1
Ibrahimovićtól kért tanácsot Mbappé, a svédnél Donnarumma a világ legjobb kapusa
23/01/2022 12:56
Premier League
Cristiano Ronaldo hisztizett a lecserélésekor, az MU edzője is reagált a viselkedésére
20/01/2022 14:48