Az egyetlen ember, aki erről a témáról beszélhet, az az elnök. Az én véleményem nem fontos. Én a holnapi mérkőzés miatt vagyok itt. Mindenkinek megvan a véleménye, de nem azért vagyok itt, hogy erről beszéljek, hanem, hogy a bajnokságról és a Bajnokok Ligájáról. A többi nem az én dolgom -
- fogalmazott a francia szakember egy nappal a cádizi bajnoki előtt.
Zidane minden Szuperligára vonatkozó kérdést visszautasított, szerinte az öltözőn belül sem ejtettek szót erről, mert kizárólag a szerda esti meccsre koncentrálnak.
Labdarúgás
Hivatalos: Ancelotti visszatér a Real Madrid kispadjára
01/06/2021 18:28
https://i.eurosport.com/2021/01/27/2979776.jpg
A húszcsapatosra tervezett Szuperligát hat angol - Manchester United, Arsenal, Liverpool, Tottenham Hotspur, Chelsea, Manchester City -, három olasz - Juventus, AC Milan, Internazionale - és három spanyol - Real Madrid, FC Barcelona, Atlético Madrid - sztárklub hozta létre. A tervek szerint az új versenysorozatnak 15 állandó tagja lenne. Az ESL elnökének Florentino Perezt, a Real Madrid elsőszámú vezetőjét választották meg.
A hétfői bejelentés heves ellenreakciókat és bírálatokat váltott ki politikai szinten is, az UEFA pedig jelezte, hogy eltiltják a válogatottól a Szuperligában játszókat.
Forrás: MTI
Labdarúgás
Zidane nem érezte a bizalmat a klub felől ahhoz, hogy közép- és hosszútávú terveit megvalósítsa
31/05/2021 09:22
Liga
Eggyel több probléma a Realnál, indulhat az edzőkeresés
27/05/2021 19:26