Az egyetlen ember, aki erről a témáról beszélhet, az az elnök. Az én véleményem nem fontos. Én a holnapi mérkőzés miatt vagyok itt. Mindenkinek megvan a véleménye, de nem azért vagyok itt, hogy erről beszéljek, hanem, hogy a bajnokságról és a Bajnokok Ligájáról. A többi nem az én dolgom -
- fogalmazott a francia szakember egy nappal a cádizi bajnoki előtt.
Zidane minden Szuperligára vonatkozó kérdést visszautasított, szerinte az öltözőn belül sem ejtettek szót erről, mert kizárólag a szerda esti meccsre koncentrálnak.
Labdarúgás
Messiről Ronaldóra váltana a PSG edzője? Edzőkeringő indulhat meg a United szabad kispadja miatt
23/11/2021 12:47
https://i.eurosport.com/2021/01/27/2979776.jpg
A húszcsapatosra tervezett Szuperligát hat angol - Manchester United, Arsenal, Liverpool, Tottenham Hotspur, Chelsea, Manchester City -, három olasz - Juventus, AC Milan, Internazionale - és három spanyol - Real Madrid, FC Barcelona, Atlético Madrid - sztárklub hozta létre. A tervek szerint az új versenysorozatnak 15 állandó tagja lenne. Az ESL elnökének Florentino Perezt, a Real Madrid elsőszámú vezetőjét választották meg.
A hétfői bejelentés heves ellenreakciókat és bírálatokat váltott ki politikai szinten is, az UEFA pedig jelezte, hogy eltiltják a válogatottól a Szuperligában játszókat.
Forrás: MTI
Premier League
Záporoznak az edzőjelölt-nevek Manchesterben, a klub mégis szűk keretből meríthet
22/11/2021 09:36
La Liga Santander
Zidane az egyik honfitársának adná az idei Aranylabdát
18/10/2021 18:24