A katalán együttes irányítását a múlt hét második felében vette át a gárda korábbi klasszis középpályása, aki úgy véli, eddigi két mérkőzésén egyértelművé vált, hogy a rivális kapuja előtti határozottságon kell javítani az eredményesebb futballhoz.


"Sokkal jobbak voltunk a Benficánál. Amennyiben sikerült volna gólt szereznünk, most arról beszélnénk, hogy milyen kiváló meccset produkáltunk. Így viszont egy valójában keveset érő pontot szereztünk, az utolsó játéknapon pedig úgy megyünk majd Németországba, hogy győznünk kell" - mondta a 0-0-t követően a szakember, aki a klub történetének sorozatban a 13. olyan vezetőedzője, aki nem kapott ki első BL-összecsapásán. - "Eddigi két közös meccsünkön egyetlen gólt szereztünk, azt is büntetőből, ami egyértelműen mutatja, hogy sokkal hatékonyabbnak kell lennünk a jövőben. Most már nyernünk kell Münchenben, mi vagyunk a Barca."
Labdarúgás
Maradona hamis prófétaként nem tudott egyensúlyozni isteni státusza és emberi gyarlóságai közt
25/11/2021 12:34
A Barcelona 133. hazai BL-meccsén mindössze nyolcadik alkalommal játszott gól nélküli döntetlent, s a találkozón lesről eredményes Ronald Araujo is azon kesergett, hogy képtelenek voltak bevenni a portugálok kapuját.

Eric García y Nico González (FC Barcelona)

Fotó: EFE

"Nagyon hiányzott a gól, ami a kulcs a továbbjutáshoz. A hozzáállásunk nagyszerű volt, de nagyon feszes volt a védelmük" - mondta az uruguayi hátvéd.
A döntetlennel a második Barcelonának két pont az előnye a harmadik Benficával szemben az utolsó kör előtt, s mivel az egymás elleni eredmények a portugáloknak kedveznek, a katalán gárda kiesik a sorozatból, ha nem tud nyerni a már biztosan csoportelső Bayern otthonában és a Benfica saját pályáján legyőzi Dinamo Kijevet.
Forrás: MTI
La Liga Santander
Xavi rendet tesz: 10 szabállyal indít a Barca új edzője
12/11/2021 17:57
Labdarúgás
A világbajnok Barca-legenda utálja látni csapata vergődését, visszatérne segíteni
12/11/2021 14:16