Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Szigorít a német szövetségi kapitány? - Cudar világ jöhet az oltatlan játékosokra

MTI

Publikálva 10/11/2021 - 18:18 GMT+1

Flick a jövőben kihagyhatja az oltatlan játékosokat a német válogatottból

Bundestrainer Hansi Flick

Fotó: Getty Images

Hansi Flick szövetségi kapitány a jövőben megfontolja, hogy kihagyja a német labdarúgó-válogatott keretéből az oltatlan játékosokat.

"Remélem, többé nem lesz olyan, hogy öt futballistát haza kell küldenünk a koronavírus miatt" - jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján a szakvezető. "Számomra az egyetlen kiút a világjárványból az oltás. Mindenkinek megvan a maga felelőssége a végén és a joga, hogy visszautasítsa".
Flick hozzátette, a véleménye egyértelmű, azt szeretné, ha a játékosokat beoltanák, egyúttal nyitva hagyta annak lehetőséget, hogy kihagyja azokat, akik nem oltottak a koronavírus ellen.
A német szövetség kedden közölte, hogy Niklas Süle megfertőződött a koronavírussal, és a Bayern München labdarúgója mellett Joshua Kimmichnek, Serge Gnabrynak, Jamal Musialának és Karim Adeyeminek is el kellett különülnie a többiektől. A németek gondjait fokozza, hogy sérülés miatt a szélső Julian Draxlerre sem számíthat Flick.
A német válogatott, amely már kijutott a jövő évi katari vb-re, csütörtökön Liechtenstein együttesét fogadja, majd vasárnap Örményországban lép pályára a selejtezősorozat zárásaként.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés