Finished
0
1
-
1
0
20:45
12. 10. 21
Wembley Stadium
Világbajnoki-selejtező UEFA • Group I
 • 2nd Half
 • Anglia
 • Magyarország
 • AbrahamWatkins
  90'
 • NegoBolla
  90'
 • SzoboszlaiNikolic
  90'
 • Szoboszlai
  90'
 • SallaiHahn
  79'
 • SchäferVecsei
  79'
 • SterlingHenderson
  76'
 • KaneAbraham
  76'
 • SchönHolender
  68'
 • GrealishSaka
  62'
 • 1st Half
 • Anglia
 • Magyarország
 • Stones
  37'
 • Sallai (P)
  24'
 • Shaw
  23'
avant-match

Anglia - Magyarország

Világbajnoki-selejtező UEFA - Suivez en live la rencontre de Labdarúgás opposant Anglia et Magyarország. Ce match se déroule le 12 október 2021 et débute à 20:45. Eurosport propose pour cette rencontre un suivi en direct permettant de connaître l'évolution du score et les actions importantes
Who will come out on top in the battle of the managers Gareth Southgate or Marco Rossi? Find out by following our live matchcast.

Have your say by voting on who will win between Anglia and Magyarország? Enjoy some pre-match reading with related articles about these two Labdarúgás teams.
Consultez la fiche détaillée pour Anglia, ainsi que celle pour Magyarország. Découvrez également toute l'actualité du Labdarúgás: calendrier, résultats et classements.

    
30
Highlights 
 
 Supprimer
 

1-1 maradt a végeredmény. A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, még magyar lehetőségek is adódtak, Holender helyzeténél akár újra előnybe kerülhetett volna a magyar csapat. Érződött a mérkőzésen, hogy az angoloknak nem élet-halál kérdése egy itteni győzelem, de a pontszerzés magyar részről így is bravúrnak mondható.

 
Magyarország

Egy újabb kettős csere a végére: Szoboszlai és Nego le, Nikolics és Bolla be.

 

4 perc a hosszabbítás.

 
Anglia

89. perc: Henderson beadását csak öklözni tudta Gulácsi, a kipattanót Shaw pedig egyből visszalőtte. Abraham még bele tudott fejelni, és ugyan a mozdulat bravúros volt, már lesen tartózkodott. Igaz, a próbálkozás amúgy is mellé ment.

 
Magyarország

84. perc - Komoly gólhelyzet a magyar válogatott előtt! Sikerült egy letámadással megzavarni az angolok labdakihozatalát, Nagy Zsolt pedig labdát szerzett a tizenhatos sarkánál. Holender előtt hatalmas lövőhelyzet alakult ki, de fölé lőtte.

 
Anglia

81. perc - Stones maradt a földön egy tizenhatoson belüli párharcot követően, a védőt ápolni is kell.

 
Magyarország

Frissít Rossi: Schäfer helyett Vécsei folytatja, Sallait pedig Hahn váltotta.

 
Anglia

Megint változtat Southgate, Kane helyén Abraham, Sterling helyén Henderson.

 
Anglia

74. perc - Megint nem volt teljes az összhang a védelemben, Kane ki is léphetett a tizenhatos sarkánál, de mellé lőtt.

 
Magyarország

72. perc - Schäfer tűpontos keresztpassza után Szoboszlai tekerte középre a labdát, szügletre kellett menteniük az angoloknak.

 
Anglia

70. perc - Lang veszített labdát a félpályánál, amiből villámgyorsan megindultak az angolok. Sterling ziccerét Gulácsi védte bravúrral.

 
Magyarország

Cserél Rossi is, Schön helyén Holender a pályán.

 
Anglia

Grealish számára véget ért a mérkőzés, Saka folytatja a helyén. A Manchester City játékosa nem tűnt boldognak.

 
Anglia

61. perc - Ez elég meleg helyzet volt, megint szögletből volt veszélyes az angol válogatott. Stones csúsztatta meg a labdát, a próbálkozása centikkel kerülte el a bal kapufát.

 
Magyarország

56. perc - Ez komoly lehetőség volt, Nagy került lövőhelyzetbe a tizenhatos előtt, de nem merte elvállalni, Schäfer pedig rosszul vette át a labdát, így végül nem jutottunk el lövésig.

 
Anglia

54. perc - Jobb oldalról érkezett egy veszélyes beadás, ami okozott némi zavart a védelemben. Kecskés hatástalanította a passzt, Lang viszont csak másodjára tudott felszabadítani.

 
Magyarország

52. perc - Nagy labdaszerzését követően Schön hozhatta fel a labdát, és viszonylag sok támadó volt előtte. Végül a jobb oldalon futó Sallait hozta játékba, lövését azonban blokkolták.

 
Magyarország

50. perc - Sikerült egy kontrát viszonylag gyorsan végigvinni, az akció végén Nego adott be. A túloldalon Schön még elérte, de az akció innen már nem volt veszélyes.

 
Anglia

49. perc - Újabb Grealish-Nego párharc, újabb szöglet.

 

Az angolok egyelőre nem diktálnak nagy tempót, viszont így is egyértelműen kontrollálják a mérkőzést, a magyar válogatott elvétve jutott csak el Pickford kapujáig, a gól inkább egy szerencsétlen mozdulat eredménye volt. Azzal viszont, hogy az angolok lassan éptik a támadásaikat, a magyar válogatott kapuja sem volt nagy nyomás alatt, Grealish játékában és a pontrúgásokban azonban benne van a gól.

 
Anglia

45. perc - Shaw beadása után fejelt Nagy Zsolt szorításában Sterling, nagyot kellett védenie Gulácsinak. Az ismétlés szerencsére a kapu mellé ment.

 
Anglia

45. perc - Grealish.-t vették célba egy hosszú passzal a bal oldalon, a támadó pedig egy remek labdaátvétellel be tudott fordulni Nego mellett. A védőnek végül sikerült szögletre mentenie.

 
Anglia

40. perc - Grealish lendületből vezethette a bal oldalon a magyar védőkre a labdát, és akár gólt is szerezhetett volna, de gólhelyzetben is cselezni akart, így végül Kecskés fektében elrúgta előle a labdát.

 
Anglia

37. perc - Gól, 1-1. Érett már egy ideje, veszélyesek voltak az angol pontrúgások. Shaw beadása megpattant az egyik játékoson (talán Nagy Ádámon változtatott irányt), a hosszúnál üresen érkező Stones pedig pár méterről a kapuba lőtt.

 
Anglia

36. perc - Újabb angol szabadrúgás, ezúttal jobb szélről próbálkozhatnak. Schäfer állította meg szabálytalanul Grealish-t.

 
Anglia

35. perc - Ez azért elég meleg helyzet volt, a szögletet követően csak harmadjára sikerült felszabadítani.

 
Anglia

35. perc - Mount veszélyesen tekerte a kapu felé, Nego azonban résen volt, és kifejelte szögletre.

 
Anglia

34. perc - Újabb fault, ezúttal Nagy Ádám sodorta el Mountot az alapvonal környékén, meg is kapta a szabadrúgást a Chelsea játékosa.

 
Anglia

32. perc - Nagy és Grealish szólalkozott össze, miután a magyar védő keményen odalépett a Manchester City támadójának. Kaptak is egy szabadrúgást az angolok, de a beadás nem volt igazán veszélyes.

 
Anglia

27. perc - Kane léphetett ki a leshatárról, de Kecskés ott volt vele, és sikerült elválasztania a labdától.

 
Magyarország

24. perc - Sallai magabiztosan belőtte, vezet Magyarország! A magyar játékos balra lőtte, Pickford az ellenkező irányba vetődött.

 
Magyarország

22. perc - Tizenegyes! A menteni igyekvő Shaw találta el Nego arcát.

 
Anglia

20. perc - Húha, voltak gondok a magyar labdakihozatallal, Kecskés rövid passzára csapott le Shaw, szerencsénkre a védő elpasszolta magát.

 
Magyarország

15. perc - Ebben a kontrában több volt: Sallai iramodhatott meg, majd némi szerencsével Szoboszlaihoz pattant a labda, aki a bal oldalon felfutó Nagy Zsolthoz passzolt. Eddigra lelassult az akció, így a védő már csak a blokkba tudta belelőni a labdát.

 
Magyarország

14. perc - Nagy Ádám labdaszerzését követően indulhatott meg a magyar válogatott. Nego akár a jobbszélen befutó Szoboszlait is megjátszhatta volna, de inkább a pálya közepét választotta, és végül Nagy hozta játékba a lipcsei középpályást. Beadásával Sallait célozta meg, nem is volt veszélytelen, de nem jutott el a címzettig.

 
Anglia

9. perc - Itt az első komolyabb lehetőség, az angolok előtt. Shaw és Grealish remek összjátékából a védő léphetett ki (Grealish sarokkal tette a labdát maga mögé), a beadás nem volt veszélytelen, ketten is érkeztek középen, végül magyar lábról ment ki.

 
Anglia

6. perc - Lehet, hogy sokat fogjuk látni a Grealish-Nego párharcot, pár percen belül kétszer is összecsaptak. Mindkét esetben el tudta hozni a magyar válogatott játékos a labdát, ezek közül a második volt veszélyesebb, az angol bal szélről próbált befelé megindulni.

 
Magyarország

3. perc - Sikerült eljutni az angolok tizenhatosáig, de Sallai beadását tisztázta Shaw.

 
Anglia

Az angol válogatott kezdőcsapata: Jordan Pickford – Kyle Walker, John Stones, Tyrone Mings, Luke Shaw – Mason Mount, Declan Rice, Phil Foden – Raheem Sterling, Harry Kane, Jack Grealish

 
Magyarország

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Gulácsi Péter - Lang Ádám, Szalai Attila, Kecskés Ákos - Nego Loic, Nagy Ádám, Schön Szabolcs, Schäfer András, Nagy Zsolt - Szoboszlai Dominik - Sallai Roland

20:25 

A magyar labdarúgó-válogatottra nehéz mérkőzés vár: az Európa-bajnok ezüstérmes Angliát kellene megállítani a Wembley-ben. A találkozót folyamatosan frissülő cikkben követjük nyomon az Eurosporton.