Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Ibra és a csibészségek: újabb „áldozatot” szedett a svéd legenda

Szabó Bence

Publikálva 15/11/2021 - 17:38 GMT+1

Zlatan Ibrahimovic játékát a zseniális megoldások mellett az alattomos megmozdulások is jellemzik, a véd csatár legújabb akciójának pedig ezúttal egy spanyol játékos lett az áldozata.

Zlatan Ibrahimovic

Fotó: AFP

Megszokattuk már, hogy Zlatan Ibrahimovic nem megy a szomszédba, ha egy kis kellemetlenkedésről van szó. A svéd csatár jobb napjain (de gyakran a rosszabbakon is) káprázatos megmozdulásokra képes, de ha épp nem is megy neki a játék, az ellenfelek akkor is retteghetnek tőle. Többek közt az ilyen megmozdulások miatt:
A klasszis támadó ezúttal a spanyolok elleni válogatott mérkőzésen vetette be magát, amikor egy szöglet körüli kavarodásnál a hazaiak védőjébe, Cesar Azpilicuetába vállazott bele egy embereset. Biztos ami biztos, utána még el is dőlt az „áldozatával” együtt, hogy utólag senki ne gyanakodhasson szándékosságra.
Zlatan megmozdulásában egyébként a frusztráltság is szerepet játszhatott, hiszen a meccs nem úgy alakult a svédek számára, ahogy azt eltervezték. A skandináv csapat egy győzelemmel kiharcolhatta volna az automatikus kijutást a jövő évi katari vb-re, a spanyolok azonban Morata 86. percben szerzett góljával nyerni tudtak és behúzták a selejtezőcsoportot. A svédekre így majd pótselejtező vár, ha azt sikerrel veszik, akkor Ibrahimovic jövőre 41 évesen terrorizálhatja majd az ellenfeleket a világbajnokságon.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés