A klub honlapjának hétfői közlése nyomán a múlt héten közös megegyezéssel távozó Dörnyei Balázst váltó Vágó a továbbiakban is a játékoskeret tagja marad, legalábbis egyelőre.

A 30 éves Vágó több mint százszoros magyar válogatott, hétszeres magyar bajnok, ötszörös Magyar Kupa-győztes, többször volt osztrák és magyar gólkirály, valamint az év női labdarúgója. A támadó 2019 nyarán igazolt a Ferencvároshoz, és trénerként is van már tapasztalata, idén a népligetiek fiókcsapatánál, Soroksáron kezdte meg edzői munkáját.
Dörnyei nyolc évig irányította a ferencvárosi együttest, amellyel négy bajnoki címet és hat MK-trófeát gyűjtött be. A szakember azt követően távozott a csapat éléről, hogy az a bajnoki idény első három fordulójában kétszer is vereséget szenvedett - az MTK-tól, majd a Győrtől kapott ki -, illetve augusztusban az albán Vllazniával szemben gól nélküli döntetlent követően tizenegyesekkel alulmaradt, így búcsúzott a női labdarúgó Bajnokok Ligájától.
Bundesliga
„Ő a legérettebb 18 éves játékos, akit valaha láttam”- remekül kezdte a szezont a fiatal középpályás
6 ÓRÁJA
A magyar női válogatott szeptember 17-én Skócia, majd 21-én Spanyolország ellen játszik világbajnoki selejtező-mérkőzést, a keretbe Vágót is meghívták.
Forrás: MTI
Serie A TIM
Hogyan fog ilyen középpályából csapatot építeni a Juventus edzője?
7 ÓRÁJA
Labdarúgás
Wayne Rooney: Harcolni fogok a klubért!
9 ÓRÁJA