Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Döntetlennel kezdett Bécsben a Debrecen, nyitott maradt a továbbjutás sorsa a Konferencia-ligában

Eurosport Magyarország

Frissítve 10/08/2023 - 23:15 GMT+2

A Debrecen gól nélküli döntetlent ért el az osztrák Rapid Wien otthonában a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában, a párharc csütörtöki első mérkőzésén.

Rapid Wien-DVSC 0:0 (Fotó: dvsc.hu)

Fotó: facebook

A magyar bajnoki bronzérmes végig kiélezett, kemény összecsapást játszott idegenben, két lövése kapufát talált, és összességében közelebb állt a győzelemhez, mint bécsi riválisa.
A Debrecené volt az első gólszerzési lehetőség a találkozón, a 18. percben Dzsudzsák végezhetett el szabadrúgást a 16-os vonaláról, lövése azonban a jobb kapufán csattant.
A folytatásban inkább a mezőnyben küzdöttek egymással a csapatok, rengeteget állt a játék szabálytalanságok miatt.
A fordulást követően sem változott igazán a játék képe, ugyanakkor a DVSC némiképp bátrabban futballozott, és a 80. percben újra csak centik választották el vezetéstől, ezúttal a csereként pályára lépő Kiziridisz találta el a kapufát. A gól a hajrában sem esett, így a két csapat innen folytatja majd Debrecenben.
Rapid Wien-Debreceni VSC 0-0
sárga lap: Querfeld (17.), Seidl (44.), Cvetkovic (75.), Kerschbaum (91.), illetve Joao Oliveira (45+5.)
Rapid Wien: Hedl - T. Schick, Querfeld, Cvetkovic, Auer - Kühn (Strunz, 81.), Sattlberger (Greil, 68.), Kerschbaum, Grüll (Bajic, 89.) - Seidl (Mayulu, 81.), Burgstaller
Debreceni VSC: Megyeri - Kusnyír, Dreskovic, Romancsuk, Manrique - Lagator, Loncar (Mojzis, 92.) - Szécsi (Domingues, 61.), Dzsudzsák (Varga, 92.), Joao Oliveira (Kiziridisz, 70.) - Do. Babunszki (Bárány, 70.)
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés