Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Fradi-siker, válogatott keret és a k.rva gyengézés – 3-5-2 podcast

Frissítve 16/09/2022 - 14:36 GMT+2

Története legjobb csoportkörös rajtját éli az európai porondon a Ferencváros, miután meglepetésre 1-0-ra nyert Monacóban az Európa-liga második csoportmeccsén. Ez azonban csak egy a 3-5-2 Podcast eheti témái közül.

Ryan Mmaee

Fotó: AFP

A legújabb részben kiveséztük Marco Rossi keretének érdekességeit, beszéltünk arról, hogy került vissza Kuttor Attila Mezőkövesdre, illetve, hogy miért annyira elégedetlenek a klubok az edzőikkel.
Monaco – Ferencváros 0-1 – állt az eredményjelzőn szeptember 15-én csütörtök este a monacói klub stadionjában. Végigvettük az okokat, amik idáig vezettek, és most látjuk azt is, Dibusz Dénesen kívül nincsen viszonylag stabil magyar játékos az állandó kezdővel. Talán Vécsei Bálint?
Biztos ott lesz a válogatott keretben is, hiszen Marco Rossi szövetségi kapitány őt is meghívta a Németország és Olaszország elleni Nemzetek Ligája mérkőzésekre. Megnéztük a nagy hiányzókat és a nagy visszatérőket, illetve azt is, mit lehet még kihozni a hátralévő két meccsen.
Kuttor Attila mezőkövesdi visszatérését is kitárgyaltuk, illetve azt is, hogy melyek azok a karakteres edzők, akik kicsit elütnek a többiektől, ezért stílusuk, felismerhető jegyeik vannak. Innen már csak egy ugrás az adás legszomorúbb témája: alig hallani ma már olyan lelátót, ahol ne zúgott volna az idei szezonban, hogy „k.rva gyenge!” De vajon mi kellene ahhoz, hogy ez megváltozzon?


A hétvégén nincs NB1 forduló, ezért Magyar Kupával zártuk adásunkat. A legjobb 64 között már az első- és másodosztályú csapatok is részt vesznek. De vajon melyik lesz a legforróbb csata, és hány első osztályú csapat esik ki?
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés