Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

9 pontos Fradi, álomsorsolás (?), Véber-ügy és a fehérvári mezcsere – 3-5-2 podcast

Frissítve 14/10/2022 - 10:03 GMT+2

A 3-5-2 podcast legújabb adásában kielemeztük a Ferencváros – Crvena Zvezda Európa-liga csoportmeccs legfontosabb tanulságait, majd rátértünk a hét legérdekesebb vagy legborzolóbb történéseire. Az adást szokás szerint az NB1 következő fordulójának beharangozásával zárjuk, ahol – bárhogy is nem gondoltuk volna augusztusban – a Kecskemét-Kisvárda tűnik a legérdekesebbnek.

Guelor Kanga és Vecsei Bálint

Fotó: Eurosport

Megszerezte a harmadik győzelmét az Európa-ligában a Ferencváros, így továbbra is vezeti a csoportot. A 2-1-es győzelem azt jelenti, hogy már csak matematikailag van meg a kiesés veszélye. A meccs utáni gyorselemzéssel kezdtünk.
A hét legfontosabb eseménye azonban talán az európa-bajnoki selejtezőcsoportok sorsolása volt. A magyar válogatott az első kalapból várta a sorsolást, így igencsak optimistán állhattunk az ellenfelekre várva. Noha sikerült elkerülni a top csapatokat, Szerbiát, Montenegrót, Bulgáriát és Litvániát kaptuk ellenfélnek. Mutatjuk, mire érdemes figyelni, ha nem akarunk pórul járni.
Pórul járhat ugyanakkor Véber György. Az Újpest U19 edzőjéről került ki egy felvétel, ahogy egy meccsen minősíthetetlen hangon beszél a játékosokkal. Vajon mennyire egyedi jelenség ez, hogy mennyire csak a jéghegy csúcsa a? Hová vezet ez, és leginkább mit szól ehhez a klub? Intermezzo rovatunkat a fehérvári történészekkel zárjuk. Edző, vagy talán nem is edző probléma van? Mélyebbre kell nézni? Minderre persze csak hab a tortán Budu Zivzivadze esete.


Éppen a Fehérvár ellen jöhet meg az első győzelem a Vasasnak, ez lehet az egyik tanulsága a hétvégi bajnoki fordulónak. Az NB1 felvezetésével zárjuk az adást, de a piros-kék rangadó csak egy a 6 hétvégi meccs közül.
Az Eurosport 3-5-2 podcast minden eddigi adása és ez is megtalálható a nagyobb podcastszolgáltatóknál, a Spotify-on, Apple iTuneson és Google Podcastson is. Iratkozz fel kedvenc szolgáltatódnál, hogy mindig megkapd a legújabb adást telefonodra!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés