Ötödik csoportmérkőzésén is vereséget szenvedett a Ferencváros labdarúgócsapata az Európa-ligában: a zöld-fehérek csütörtökön a Real Betis otthonában kaptak ki 2-0-ra.

A spanyol együttes - amely így biztosította helyét az egyenes kieséses szakaszban - az első és a második félidő elején egy-egy gyors gólt szerezve döntötte el az összecsapást.
Az már az előző fordulóban biztossá vált, hogy a Ferencváros csoportnegyedikként fejezi be a sorozatot, és búcsúzik az európai kupaküzdelmektől, december 9-én a már biztos első Bayer Leverkusen ellen hazai pályán zár.
OTP Bank Liga
A Fradi a Mezőkövesden vezette le az Európa-ligás feszültséget
TEGNAP 19:32
Európa-liga, G csoport, 5. forduló:
  • Real Betis (spanyol)-Ferencváros 2-0 (1-0)
Nem sokat várt a Betis, rögtön nekiesett a magyar bajnoknak és már az ötödik percben vezetést szerzett. A magyar együttes a mezőnyben ugyan nem játszott alárendelt szerepet, a helyzeteket viszont a hazaiak alakították ki, de vagy Dibusznak, vagy éppen a szerencsének köszönhetően nem tudták növelni előnyüket.
A fordulást követően újabb gyors góllal tette megnyugtatóbbá vezetését a Betis - Canales csodálatosan tekert a hálóba -, és rendkívül magabiztosan futballozott. A Ferencváros ugyan becsülettel küzdött, a rivális kapujára azonban veszélytelen volt, így a hazaiak magabiztosan tartották otthon a három pontot.
UEFA Európa-liga
A Fradinak két alapemberét is nélkülöznie kell a Betis ellen
24/11/2021 19:13
UEFA Európa-liga
"A Ferencvárost kreatív, támadószellemű játék jellemezi"- így készüll Pellegrini a Fradi ellen
24/11/2021 16:08