Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Inzaghi elégedett a győzelemmel, Simeone Griezmann sérülése miatt aggódik

Eurosport Magyarország

Frissítve 21/02/2024 - 09:32 GMT+1

Simone Inzaghi, az Internazionale vezetőedzője elégedett volt csapata szerdai, egygólos győzelmével az Atlético Madrid elleni labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első felvonásán.

Simeone, Inter-Atletico Madrid Bajnokok Ligája

Fotó: Getty Images

"A srácok nagyszerűek voltak egy igen fizikális és technikás ellenféllel szemben, amely egyáltalán nem könnyítette meg a dolgunkat. Tudjuk ugyanakkor, hogy ez csak az első felvonás volt, a második találkozó is kemény lesz" - fogalmazott a legutóbb döntős olasz csapat trénere.
Inzaghi hozzátette, bánhatják a sok eltékozolt helyzetet, megérdemeltek volna egy nagyobb különbségű győzelmet is, ugyanakkor a labdarúgás ilyen, menniük kell tovább.
A szakember a szünetben lecserélt francia Marcus Thurammal kapcsolatban azt mondta: szerdán (ma) vizsgálatok várnak a szezonban 12 gólnál és 11 gólpassznál tartó támadóra, de reméli, nem súlyos a sérülése.
A túloldalon Diego Simeone vezetőedző egy másik francia csatár, Antoine Griezmann miatt aggódhat, akit a 78. percben bokasérülés miatt kellett lecserélnie.
"Kifordult a bokája, de remélem, nem súlyos" - mondta a világbajnok játékosról az argentin szakember, aki szerint együttese a vereség ellenére megmutatta, hogy felveszi a versenyt ellenfelével.
picture

Antoine Griezmann

Fotó: AFP

"Most, hogy túl vagyunk az első mérkőzésen, tudjuk, hogyan játszanak. Remélem, amikor eljön a visszavágó ideje, a legjobb formánkat hozzuk és képesek leszünk olyan játékot nyújtani, amit a Bajnokok Ligája megkíván" - tekintett előre a tréner.
A párharc visszavágója március 13-án lesz Madridban.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés