Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Terzic szerint a szezon legjobb harminc percét produkálta a BL-negyeddöntőbe jutó Dortmund

Eurosport Magyarország

Publikálva 14/03/2024 - 10:36 GMT+1

Bajnokok Ligája - Edin Terzic vezetőedző szerint csapata, a labdarúgó Bajnokok Ligájában negyeddöntőbe jutott Borussia Dortmund a PSV Eindhoven elleni visszavágó első félidejében a szezon legjobb harminc percét produkálta.

Edin Terzic (Borussia Dortmund)

Fotó: Getty Images

Terzic: a szezonunk legjobb harminc percét produkáltuk
A tréner a találkozó után arról beszélt, úgy érzi, kiérdemelték, hogy ott legyenek Európa nyolc legjobb csapata között, mert keményen megdolgoztak érte.
"Az első félidőben talán a szezonunk legjobb harminc percét produkáltuk. Több gólt is szereznünk kellett volna abban a periódusban. A második játékrészben sajnos már nem úgy játszottunk, de szenvedélyesen védekeztünk" - jelentette ki német szakember együttese 2-0-s győzelmét elemezve.
Jadon Sancho, a dortmundiak első góljának szerzője arról beszélt: hálás a klubnak, amiért hitt benne.
"Dortmund mindig speciális hely lesz számomra, mert itt lett belőlem valaki. Hálás vagyok, hogy az együttes és a játékostársaim is bíznak bennem" - jelentette ki az angol szélső, aki 2021-ben 85 millió euróért a Manchester Unitedhoz igazolt, ott azonban csak epizódszereplő volt, így januárban kölcsönben visszakerült a német élcsapathoz.
"A második félidőben domináltunk, de a meccs legvégéig nem tudunk helyzetbe kerülni. Akkor azonban gólt kellett volna szereznünk" - értékelt röviden Luuk de Jong, a hollandok csapatkapitánya.
A negyeddöntő pénteki sorsolását a dortmundiak mellett a Bayern München, a címvédő Manchester City, az Arsenal, az Atlético Madrid, a Barcelona, a Real Madrid és a Paris Saint-Germain várja.
A következő kört április 9-10-én és 16-17-én rendezik.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés