Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

"Még mindig azon gondolkozom, hogy nem sikerült betalálnunk" - Inzaghi szerint többet érdemeltek

Eurosport Magyarország

Frissítve 11/06/2023 - 10:39 GMT+2

Simone Inzaghi az 1-0-s vereség ellenére büszke volt csapatára, mivel úgy látta, bátran támadott az Inter az esélyesebbnek tartott Manchester City ellen. Az olaszok vezetőedzője szerint többet érdemelt volna az Inter, a helyzetek alapján nem kellett volna elveszíteniük a találkozót.

Simone Inzaghi csalódott, a mérkőzés képe alapján többet érdemelt volna a csapata

Fotó: AFP

Simone Inzaghi vezetőedző szerint csapata, az Internazionale többet érdemelt az 1-0-s vereségnél a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati, isztambuli döntőjében.
Az olasz szakember együttese úgy maradt alul a Manchester Cityvel szemben, hogy az angolok vezető góljának megszerzése után több hatalmas gólhelyzetet is kihagyott, egy ízben pedig a felsőlécet találta el.
"Még mindig azon gondolkozom, végül hogy nem sikerült betalálnunk. Ennél nyilván többet érdemeltünk volna" - jelentette ki a 47 esztendős tréner.
"Egy ilyen este után nem szeretnék senkit kiemelni, se elmarasztalni. A mérkőzés előtt is elmondtam, egyik játékosomat sem cserélném le másra, ma pedig a világ is látta, miért" - dicsérte csapatát Inzaghi.
Az edző szerint labdarúgói megmutatták, hogy fel tudják venni a versenyt olyan erős ellenféllel is, mint a Manchester City.
"A találkozó után minden játékosomat egyesével megöleltem, mivel fantasztikusak voltak. A szurkolók más végeredményt érdemeltek volna, de bízom abban, hogy boldogok amiatt, amilyen teljesítményt nyújtottunk" - fogalmazott a vezetőedző, aki szerint bátran támadtak, és így vesztettek el egy meccset, amit nem kellett volna elveszíteniük.
picture

Dimarco kis híján egyenlített, a fejese azonban a lécet találta el

Fotó: Getty Images

"Értékes tapasztalatokat gyűjtöttünk, ezzel a hozzáállással, háttérrel és elhivatottsággal leszünk még itt" - tekintett előre Inzaghi, aki 2021-es kinevezése óta két Olasz Kupát és két olasz Szuperkupát nyert a milánóiakkal.
"Nagyon csalódottak vagyunk, főleg, mert úgy kaptunk ki, hogy egyenrangú partnerei voltunk a Citynek" - tette hozzá Federico Dimarco, az olaszok védője.
A szombati mérkőzés egyetlen gólját Rodri szerezte a 68. percben, a Manchester City amellett, hogy a bajnokság és az FA Kupa megnyerése után triplázott a mostani idényben, története első Bajnokok Ligája-győzelmét ünnepelhette.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés