Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Nem az történt a Barcelona súlyos veresége után, amire a legtöbben számítottak

Lantos András

Publikálva 27/10/2022 - 19:12 GMT+2

A Bajnokok Ligája szerdai játéknapján a Barcelona kiütéses, 3-0-s vereséget szenvedett odahaza a Bayern Münchentől, de ami utána jött, arra kevesen számítottak. Egy-egy nagy vereség esetén a szurkolók fütyülnek, káromkodnak, néha idő előtt hazaindulnak elkeseredésükben. Bizonyára ilyen néző is volt bőven a Camp Nouban, de valami más is történt a lefújás után.

Robert Lewandowski

Fotó: AFP

Egy otthon elszenvedett vereség mindig fájdalmas.
Különösen, ha a hazai csapat gólt sem szerez, miközben az ellenfél háromszor is betalál. És különösen akkor, ha ezzel a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb csapata már a csoportkörben elbúcsúzik a Bajnokok Ligájától. Főleg, ha ez a csapat a nyáron súlyos milliókat költött olyan focistákra, mint Robert Lewandowski és Raphinha.
Barcelonában ez mind egyszerre megtörtént.
A Bayern 3-0-s sikere, kiegészítve azzal, hogy az Internazionale közben megverte a Plzen, eldöntötte, hogy a katalánok már semmiképpen sem folytathatják a BL-ben. Egy ilyen helyzetben nem lett volna meglepetés, ha a keménymag kiborul, elküldi a játékosokat a tiszteletreméltó szülő-édesanyjukba, és idő előtt összepakolva hazamasírozik. De Barcelonában tegnap valami más történt.
Az azóta nyilvánosságra került közösségi médiás videókból kiderült, a csapat fanatikus szurkolói addig énekeltek és biztatták a súlyos vereséget összehozó játékosokat, hogy a csapat végül visszajött az öltözőből, és felállt a „Gol Nord” elé. Ahol a szurkolók elénekelték a csapatnak a Barca-himnuszt. A Bajnokok Ligájába ez ugyan nem juttatja vissza Xavi csapatát, de ha valamiből erőt lehet meríteni a bajnoki folytatásra, akkor ebből biztosan.
Forrás: SportBible
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés