Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Bayern München felfüggesztette a sztárfocistáját, az öltözőben elcsattanhatott egy pofon az elveszített BL-meccs után

Eurosport Magyarország

Frissítve 13/04/2023 - 17:47 GMT+2

A Bayern München labdarúgócsapata felfüggesztette Sadio Mané játékjogát, így a szenegáli válogatott játékos nem szerepel majd a Hoffenheim elleni szombati hazai bajnoki mérkőzésen.

A Bayern München felfüggesztette Mané játékjogát

Fotó: Getty Images

A bajor klub csütörtökön közleményben tudatta, hogy a hétvégén nem számít Mané játékára, és ezt a Manchester City elleni keddi Bajnokok Ligája-találkozó utáni viselkedésének köszönheti.
Német sajtóértesülések szerint Mané arcon ütötte csapattársát, Leroy Sanét a 3-0-ra elveszített összecsapás után az öltözőben, és a többieknek kellett őket szétválasztani.
A Sportingnews a Bildre hivatkozva arról számolt be, hogy Mané úgy érezte, Sané provokálta a mérkőzés alatt, és a két játékos közti feszültség az öltözőben sem enyhült.
A Mané - Sané összecsapást nem kommentálta a bajor klub, ezzel ellentétben viszont Dayot Upamecano legutóbbi Instagram-posztját igen. A védő rasszista inzultusnak volt kitéve a manchesteri vereséget követően, miután az ő hibái is kellettek ahhoz, hogy Pep Guardiola csapata kis híján kiütéses vereséget mert a német rekordbajnokra.
Visszatérve a Mané-Sané párosra: a szenegáli válogatott játékos 2022 nyarán nagy feltűnést keltő átigazolással csatlakozott a német bajnokhoz, 25 mérkőzésen összesen 1200 percet játszott együtt Sanéval.
A Bayern duója ez idő alatt mindössze egyszer szerzett együtt gólt. Mané a Viktoria Plzen elleni 5-0-s győzelem során asszisztált Sanénak a Bajnokok Ligája csoportkörében, tehát finoman szólva sem nevezhetó produktívnak a kettősük.
Mivel már nincs sok hátra a szezonból, és Manét a klub eltiltotta, nem tudni, hogy a két játékos hány percet fog még együtt játszani. Sanéról ráadásul úgy hírlik, hogy szívesen térne vissza a Premier League-be.
MTI (részben)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés