Az Újpest a következő körben a svájci FC Basel és az albán Partizani összecsapásának továbbjutójával játszik.

Eredmény, selejtező, 2. forduló, visszavágó:
FC Vaduz (liechtensteini)-Újpest FC 1-3 (1-1)
Sportpark Eschen-Mauren, v.: Ciochirca (osztrák)
gólszerzők: Dobras (7.), illetve Tallo (29., tizenegyesből), Beridze (47.), Onovo (85.)
sárga lap: Obexer (28.), illetve Diaby (81.)
Továbbjutott: az Újpest, kettős győzelemmel, 5-2-es összesítéssel.
FC Vaduz: Büchel - Schmied, Schmid, Simani - Ulrich, Dobras (Ibrisimovic, 76., Saglam, 83.), Gajic, Di Giusto (Lüchinger, 65.), Obexer (Hug, 65.) - Cicek - Sutter (Djokic, 65.)
UEFA Europa Conference League
Nem szerzett gólt a visszavágón, kettős vereséggel esett ki az Újpest
12/08/2021 19:47
Újpest FC: Pajovic - Kasztrati, Kutrumpisz, Diaby - Pauljevic (Simon K., 71.), Onovo (Jevtoski, 90.), Mitrovic (Szakály, 89.), Antonov (Katona, 88.) - Stieber (Csongvai, 87.) - Tallo, Beridze
A MOL Magyar Kupa-győztes újpestiek kapujából kikerült az első meccs hajrájában nagyot hibázó Banai, a helyén Pajovic védett. A Vaduz az első perctől támadóan lépett fel, és hét perc után előnybe is került. A magyar együttes jó ideig nem találta a hazaiak játékának ellenszerét, támadásai esetlegesek voltak, de a játékrész derekán a Pauljevic felrúgásáért megítélt büntetőt Tallo magabiztosan értékesítette. A folytatásban enyhe mezőnyfölénybe került Michael Oeninnig csapata, de ezt nem tudta újabb gólra váltani.
A fordulás után Beridze szép kapáslövésével szinte azonnal megszerezte a vezetést az Újpest, ettől láthatóan megnyugodott a fővárosi együttes, amely Onovo nagyszerű távoli találatával a hajrában még növelni is tudta az előnyét. A magyar csapat a második félidőt végig uralva, összességében magabiztosan került egy lépéssel közelebb a főtáblához, amelyhez még két kört kellene sikerrel venni.
MTI
UEFA Europa Conference League
Fordított a Basel, hátrányban az Újpest
05/08/2021 21:08
Labdarúgás
Másfél millió forintos büntetést kapott az Újpest
07/05/2021 10:10