A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Twitter oldalán jelentette be, hogy a szövetségi kapitány pozitív mintát produkált és elkülönítették a csapattól. Rossi, aki nem az első fertőzött a csapat körül, ezzel szinte biztosan nem lehet ott a kispadon az Izlandi elleni csütörtöki pótselejtezőn. 


Alig, hogy Szoboszlai Dominik érkezésével úgy tűnt, minden fontos elem a helyére került a magyar labdarúgó válogatott számára kulcsfontosságú Izland elleni csütörtöki Európa-bajnoki pótselejtezőmérkőzés előtt, szerdán délelőtt újabb kellemetlen meglepetés érte a magyar csapatot. Az MLSZ hivatalos Twitter oldalán jelentette be, hogy a szövetségi kapitány Marco Rossi pozitív koronavírus tesztet produkált, ez pedig azt jelenti, hogy szinte biztosan nem lehet ott a kispadon a sorsdöntő meccsen.
A szövetség tájékoztatása szerint Rossit azonnal elkülönítették a játékosoktól és a stábtól. Hogy ez egészen pontosan mit jelent a kapitány részvételével kapcsolatban a csütörtöki meccsen, vagy hogy lehetnek-e más érintettek is a csapaton belül, arról a válogatott esti sajtótájékoztatóján ígértek tájékoztatást. 
Labdarúgás
Kikapott az MU hazai pályán, bajnok a Manchester City
13 ÓRA
A helyzet a fertőzés elterjedésének kérdését is felveti, ugyanis az olasz kapitány pozitív mintája sajnos nem az első eset a napokban a válogatottnál, 6 nappal ezelőtt a pályaedző Giovanni Constantino is elkapta a koronavírust, így ő sem áll majd a válogatott rendelkezésére.
Rossi hiányában így a csapatot segítője, Cosimo Inguscio veheti át az izlandiak ellen. Az olasz szakember korábban már kétszer is pótolta a kapitányt, 2018-ban az észteket, tavaly júniusban pedig Wales csapatát is vele a kispadon múlta felül a magyar válogatott.    
Labdarúgás
Megnyerted a bajnokságot? A jutalmad, hogy két hónapig nincs fizetés
EGY NAP
Premier League
Cavani további egy évig marad a Unitednél
TEGNAP 17:39