Az elmúlt napokban egyre forróbb téma Szalai Attila, a Fenerbahce és a magyar válogatott játékosának újabb igazolása. Az egyik Premier League-klub által figyelt középhátvéd azonban egy furcsa félreértés áldozata lett az angol The Sun bulvárlap sportrovatában.

Első ránézésre hízelgő, ahogy a nagy olvasottságú The Sun számol be a lehetséges átigazolásról. A már nagyon fiatalon magas szinten játszó magyar középhátvédhez a jelenleg PL-dobogós Leicester City küldött megfigyelőt a március végi válogatott meccsekre, és egyre több hír szól arról, hogy a játékos esetleg Brendan Rodgers egyesületében folytatja.
Az oldal még azt is megemlíti, hogy ezzel ő lehet minden idők legdrágább magyar igazolása. Szalai állítólagos vételára 21,5 millió font, ami több, mint a 18 millió fonttal jelenlegi csúcstartó, a télen Lipcsébe igazolt Szoboszlai Dominik ára.
Copa del Rey
Nyögvenyelős Real-győzelem, jöhet a negyeddöntő
11 ÓRÁJA
De nem ám az a Szalai.
(Nem) jó vígjátékok forgatókönyvéhez mérten a lap az igazolást a szintén válogatott magyar csatár, Szalai Ádám képével illusztrálta. A helyzet azért is különös, mert a The Sun egy másik brit internetes oldalra hivatkozik, ahol viszont rendesen Szalai Attila képe szerepel a cikkben.

Szalai Attila, izé, Ádám

Fotó: Eurosport

De persze a lényeg a lényeg: Szalai Attila ázsiója nagyot nőtt Isztambulban. Noha sok szerephez jut a török bajnokságban, egyelőre kérdés, ugyanezt meg tudja-e tenni a Leicester City-nél is. A klub jelenleg talán közvetlenül a Big Six mögött van, némelyiknél azonban kimondottan jobb formában. Az északír mester gyakran játszatja Jonny Evanst, Wesley Fofanát és Caglar Soyuncut, lenne tehát kivel felvenni a versenyt.
Serie A TIM
Van, amikor megéri edzőt váltani, de azért ez nem csodaszer
16 ÓRÁJA
Premier League
Cristiano Ronaldo hisztizett a lecserélésekor, az MU edzője is reagált a viselkedésére
17 ÓRÁJA