Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Brillíroznak a magyarok Svájcban, Bolla az utolsó pillanatokban mentett pontot a csapatának

Eurosport Magyarország

Publikálva 21/02/2022 - 20:01 GMT+1

Leírhatatlan érzésként jellemezte gólját Bolla Bendegúz, a Grasshoppers magyar válogatott futballistája, aki az utolsó pillanatokban mentett pontot csapatának a Young Boys elleni vasárnapi bajnokin. A svájci élvonalban 22 fordulót követően a Grasshoppers a hatodik, a Young Boys - amelyet Varga Kevin kölcsönjátékosként erősít, de ezúttal nem kapott lehetőséget - a második a tabellán.

Bolla Bendegúz (Fotó: Török Attila)

Fotó: From Official Website

Bolla Bendegúz: leírhatatlan érzés volt a gólom.
A 22 éves védő az M1 aktuális csatornának nyilatkozva elárulta, többször visszanézte a 95. percben szerzett gólját, amellyel kialakította a 2-2-es végeredményt, a harmadik találatát elérve a svájci csapat színeiben.
"Leírhatatlan érzés volt, csattanósra sikerült, nagyon boldog voltam" - fogalmazott, hozzáfűzve, a jövőre tekintve ebből még több energiát tud meríteni.
"Nálam szinte kötelező elvárás, hogy érkezzek mindig a kapu elé, de ez bennem is van, hogy mindig megyek a támadásokkal. Volt egy szenzációs beadás balról, és csak azon járt az eszem, hogy jól kell levenni a labdát szemben a kapuval, és nem szabad hibázni" - idézte fel gólját Bolla.
A Wolverhamptontól kölcsönbe érkezett négyszeres válogatott védő előre tekintve úgy vélekedett: majd a sors eldönti, hogy nyáron a brit együttessel kezdi-e meg a felkészülést. Mint mondta, mindent megtesz ezért, és úgy érzi, jó úton halad efelé.
A svájci élvonalban 22 fordulót követően a Grasshoppers a hatodik, a Young Boys - amelyet Varga Kevin kölcsönjátékosként erősít, de ezúttal nem kapott lehetőséget - a második a tabellán.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés