Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Ultrák fenyegették meg az AC Milan távozni készülő kapusát

Eurosport
Eurosport

Publikálva 02/05/2021 - 15:44 GMT+2

A 22 éves Donnarumma szerződése júniusban jár le.

Gigio Donnarumma in Milan-Benevento 2-0

Fotó: Getty Images

Az AC Milan labdarúgócsapatának fanatikus szurkolói megfenyegették Gianluigi Donnarumma válogatott kapust.

A játékos jövője bizonytalan, mivel júniusban lejár a szerződése. Az egyik ultracsoport tagjai szombaton bejutottak a klub edzőközpontjába, és azt mondták a 2013-ban igazolt Donnarummának, hogy jövő vasárnap nem játszhat a Juventus elleni bajnoki rangadón, ha addig nem hosszabbítja meg a megállapodását.
A technikai igazgatóként dolgozó Paolo Maldini, az AC Milan klublegendája vasárnap kijelentette, hogy a szezon végéig szüneteltetik a szerződéshosszabbításról szóló tárgyalásokat minden futballistával, hogy a csapat kizárólag az idény sikeres befejezésére összpontosíthasson.
Fontos leszögezni, hogy a klubon kívül senki nem döntheti el, ki játszik, és ki hosszabbítja meg a szerződését. Ami a pályát illeti, ott a döntéseket az edzőnek kell meghoznia. Ami a szerződésekkel kapcsolatos, azt pedig a klubvezetésnek. Továbbra is megvédjük a játékosainkat, ahogyan mindig tettük"
- nyilatkozta Maldini.
A 22 éves Donnarumma nem az egyetlen kulcsjátékos az AC Milanban, akinek idén nyáron lejár a szerződése, mivel a játékmester Hakan Calhanoglu sem hosszabbított még. Donnarumma nem kapott gólt, Calhanoglu pedig betalált, amikor csapatuk szombaton 2-0-ra legyőzte a Beneventót, és ezzel feljött a második helyre a Serie A tabelláján.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés