A listavazető Internazionale a Sassuolo, míg a címvédő Juventus a Napoli ellen tudott nyerni az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik, illetve 28. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésein.

Az Antonio Conte edzette milánóiak így már 11 forduló óta veretlenek, ezalatt ráadásul mindössze egy döntetlent játszottak. Az Inter góljain Romelu Lukaku és Lautaro Martínez osztozott.

Romelu Lukaku, Lautaro Martinez - Inter-Sassuolo

Fotó: Getty Images

Serie A
Lehet, hogy CR marad a Juvéban, de nem ő lesz a támadósor legfontosabb láncszeme
19/07/2021 11:00
A Sassuolo vendégjátékára eredetileg március 20-án került volna sor, ám akkor a milánóiaknál négy játékos is pozitív koronavírustesztet adott, ezért a mérkőzést elnapolták.
A másik, korábbról elhalasztott összecsapáson a Juve Cristiano Ronaldo és Paulo Dybala találataival kerekedett riválisa fölé.
A Juventus és a Napoli találkozóját eredetileg október 4-én kellett volna lejátszani, akkor azonban a dél-olaszok koronavírusos esetek miatt nem tudtak elutazni Torinóba. A találkozó három pontját 3-0-val a Juventusnak ítélte a szövetség, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) azonban a Napoli fellebbezésének helyt adva megváltoztatta a döntést és a találkozó lejátszására kötelezte a csapatokat.
Serie A
a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Juventus-Napoli 2-1 (1-0)
a 28. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Internazionale-Sassuolo 2-1 (1-0)
Forrás: MTI
Euro 2020
Az olasz válogatott mellett a Serie A is tarolt az Eb-n
13/07/2021 18:00
Copa América
A kapus lett az argentinok hőse, Messiék játhatszanak Neymarékkal a döntőben
07/07/2021 07:20