Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Ronaldo és Dybala a dobogóra lőtte a Juventust

Eurosport
Eurosport

Frissítve 07/04/2021 - 21:16 GMT+2

Serie A - Nyert az Inter és a Juventus is

Paulo Dybala

Fotó: Getty Images

A listavazető Internazionale a Sassuolo, míg a címvédő Juventus a Napoli ellen tudott nyerni az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik, illetve 28. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésein.

Az Antonio Conte edzette milánóiak így már 11 forduló óta veretlenek, ezalatt ráadásul mindössze egy döntetlent játszottak. Az Inter góljain Romelu Lukaku és Lautaro Martínez osztozott.
picture

Romelu Lukaku, Lautaro Martinez - Inter-Sassuolo

Fotó: Getty Images

A Sassuolo vendégjátékára eredetileg március 20-án került volna sor, ám akkor a milánóiaknál négy játékos is pozitív koronavírustesztet adott, ezért a mérkőzést elnapolták.
A másik, korábbról elhalasztott összecsapáson a Juve Cristiano Ronaldo és Paulo Dybala találataival kerekedett riválisa fölé.
A Juventus és a Napoli találkozóját eredetileg október 4-én kellett volna lejátszani, akkor azonban a dél-olaszok koronavírusos esetek miatt nem tudtak elutazni Torinóba. A találkozó három pontját 3-0-val a Juventusnak ítélte a szövetség, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) azonban a Napoli fellebbezésének helyt adva megváltoztatta a döntést és a találkozó lejátszására kötelezte a csapatokat.
Serie A
a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Juventus-Napoli 2-1 (1-0)
a 28. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Internazionale-Sassuolo 2-1 (1-0)
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés