A listavazető Internazionale a Sassuolo, míg a címvédő Juventus a Napoli ellen tudott nyerni az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik, illetve 28. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésein.

Az Antonio Conte edzette milánóiak így már 11 forduló óta veretlenek, ezalatt ráadásul mindössze egy döntetlent játszottak. Az Inter góljain Romelu Lukaku és Lautaro Martínez osztozott.

Romelu Lukaku, Lautaro Martinez - Inter-Sassuolo

Fotó: Getty Images

Ballon d'Or
"Miért nem Pelé? Ő is jó volt" - keményen beleálltak Messibe és a hetedik Aranylabdájába
20 ÓRÁJA
A Sassuolo vendégjátékára eredetileg március 20-án került volna sor, ám akkor a milánóiaknál négy játékos is pozitív koronavírustesztet adott, ezért a mérkőzést elnapolták.
A másik, korábbról elhalasztott összecsapáson a Juve Cristiano Ronaldo és Paulo Dybala találataival kerekedett riválisa fölé.
A Juventus és a Napoli találkozóját eredetileg október 4-én kellett volna lejátszani, akkor azonban a dél-olaszok koronavírusos esetek miatt nem tudtak elutazni Torinóba. A találkozó három pontját 3-0-val a Juventusnak ítélte a szövetség, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) azonban a Napoli fellebbezésének helyt adva megváltoztatta a döntést és a találkozó lejátszására kötelezte a csapatokat.
Serie A
a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Juventus-Napoli 2-1 (1-0)
a 28. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Internazionale-Sassuolo 2-1 (1-0)
Forrás: MTI
Premier League
Ronaldo és az MU helyzetéről egy liverpooli legenda véleménye áll a legközelebb az igazsághoz
TEGNAP 15:27
Premier League
A Manchester United jól járhat, CR kevésbé: kívül-belül átalakíthatja a klubot az új edző
26/11/2021 17:38