Szomorú hírről számolt be az olasz sajtó: 20 éves korában holtan találták otthonában a Milan korábbi utánpótlás-játékosát. Azóta az is kiderült, hogy Seid Visin öngyilkos lett.

Visin Etiópiában született, de már gyerekként Olaszországba került, egy Nocera Inferioréban élő család fogadta be. Később a futball miatt Milánóba költözött, ahol a Milan utánpótláscsapataiban futballozott, a La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint ő volt Gianluigi Donnarumma szobatársa akkoriban.
Végül a Milanban nem kapott lehetőséget, így a Beneventóhoz igazolt, 2016-ban pedig végleg felhagyott a futballal. Hazatért, ahol az Atletico Vitalica kispályás focicsapatához szerződött, főállásban pedig pincérként dolgozott. Bőrszíne miatt itt érték olyan tapasztalatok, amiket nem tudott feldolgozni.
Labdarúgás
Döntött az UEFA a Szuperliga-klubok büntetéséről
09/06/2021 17:42
Bárhova megyek, érzem az emberek szkeptikus, elfogult, undorodott és ijedt tekinteteinek súlyát. Nem vagyok bevándorló, gyerekként fogadtak örökbe, emlékszem, hogy akkoriban mindenki szeretett. Élvezettel, tisztelettel és kíváncsisággal kérdeztek az emberek. Most viszont úgy tűnik, hogy minden a feje tetejére fordult.
„Találtam munkát, de kénytelen voltam ott hagyni, mert sokan, különösen az idősebb emberek, megtagadták, hogy én szolgáljam ki őket. És ha ez nem lett volna önmagában is elegendő, sokan engem vádoltak azért, mert sok fiatal (és fehér) olasz nem talált magának munkát” – írta búcsúlevelében.
Halálhíréről a klub is beszámolt Facebook-oldalán.
„Mosolyodra és vitathatatlan tehetségedre mindig emlékezni fogunk. Mindig megőrizzük szívünkben a futball iránt mutatott alázatodat, hogy nem pénzkereseti lehetőségként tekintettél rá. Ma úgy távozol, ahogyan érkeztél, döbbenettel tele, némán hátrahagyva minket. Örökre a történetünk része maradsz, mert a feltétel nélküli szeretet örökké tart.”
Forrás: Football-Italia

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.
Serie A
17 és fél millió okból nem érdemes futballistaként sportfogadással bizniszelni
26/05/2021 17:20
Serie A
Óriási lehetőség: ingyen távozhat a világ egyik legjobb kapusa
25/05/2021 11:18