"Én már nem két napja vagyok Juventus-szurkoló, de olyanra, hogy Torinóban a Juventusnak így vezessenek mérkőzést, soha nem volt még példa"

- hangzott el a La Regista legújabb adásában. Oknyomozó riport, egyben drámaian őszinte kinyilatkoztatás a Juventus magyar hangjától, aki ennél is tovább ment: botrányt jósol a koronapara árnyékában megrendezett Derby d'Italiára!


Vicces - vagyis inkább csak annak szánt - felvezetésünkkel persze senkit sem akartunk megsérteni, gyorsan le is szögeznénk, hogy az adás nagyobb részében hagyományosabb olasz focis témákkal foglalkoztunk. Mint például a bajnokesélyességről, Papu Gómez jövőjéről, az Atalanta ismételt feltámadásáról, a szezon kiszámíthatatlanságáról, vagy épp az Olasz Kupa jelentéktelenségéről. (Vajon nem lett volna célszerűbb megkímélni ettől az egyébként is agyonterhelt élvonalbeli klubokat, és átengedni a terepet mondjuk a B-ligás csapatoknak?)
De szó mi szó, azért felmerült a címben megfogalmazott állítás is. Tudniillik, hogy a Juventus ebben az idényben többször került ki vesztesen necces, de minimum kétesélyes szituációkból. Ez érintette a bíráskodást (példa lehet a Fiorentina elleni decemberi zakó), illetve a pályán kívül meghozott ítéleteket, mondjuk az elmaradt Napoli elleni rangadó pótlását. Vajon a Juventus átmeneti gyengeségét kihasználva születhetnek meg ezek az ítéletek, vagy csak egy szurkoló szemével tűnhet így?
Serie A TIM
Van, amikor megéri edzőt váltani, de azért ez nem csodaszer
20/01/2022 15:57
Az adás, mint mindig, Soundcloudon érhető el, de ott vagyunk az iTuneson is.
Eurosport podcast·Mostanában mintha minden ítélet a Juventust sújtaná - La Regista S02E06
Serie A TIM
Nagy csapás a Juventusnak és az olasz válogatottnak, hosszú időre kidőlt a csapat világsztárja
11/01/2022 14:50
Serie A TIM
Paolo Maldini továbblépne, hogy továbbléphessenek
01/01/2022 15:13