A Sky Italia csütörtökön közölte, hogy a Zebrák korábbi sikeredzője már megállapodott a visszatérésről a torinói klub vezetésével, a hivatalos bejelentés pedig már csak azért várat magára, mert még nem dőlt el, hogy három vagy négy évre szól majd a tréner új megállapodása.

A Juventus elöljárói az utóbbi napokban felgyorsították a tárgyalásokat Allegrivel, mivel több nagy klubnál - így például az olasz bajnok Internazionalénál, illetve a Real Madridnál - megüresedett a vezetőedzői pozíció és Torinóban attól tartottak, hogy Allegri mástól is komoly ajánlatot kap.
Labdarúgás
Allegri visszatér a Juventus kispadjára
28/05/2021 13:50
Az olasz szakember 2014 és 2019 között öt szezonon keresztül irányította a Juventust, mellyel minden idényében bajnok volt, négyszer az Olasz Kupát is megnyerte, a Bajnokok Ligájában pedig kétszer döntőbe jutott.
A távozó Andrea Pirlo edzői tapasztalat nélkül vette át az irányítást tavaly, s ugyan az Olasz Kupát és a Szuperkupát is megnyerte az együttessel, összességében mégis csalódást keltően szerepelt a csapat. A gárda játéka a szezon nagy részében kifejezetten gyenge volt, a BL-ben már a 16 között kiesett, a bajnokságban pedig - sorozatban megnyert kilenc szezon után - csak a negyedik helyen végzett, ráadásul az utolsó fordulóig úgy tűnt, kiszorul a legjobb négyből és nem szerepelhet a BL következő kiírásában.
MTI
Minden reggel elküldjük e-mailben a legérdekesebb híreket a sportvilágból, válogatunk a legjobb cikkeinkből. Az Eurosport napi hírlevelére ezen a linken lehet feliratkozni.
Labdarúgás
Hivatalos: Egy szezon után menesztette Pirlót a Juventus
28/05/2021 11:41
Serie A
Súlyos anyagi válság fenyegeti a Juventust, amennyiben nem tudja megmenteni szezonját
12/05/2021 17:18