Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan és Romelu Lukaku, az Internazionale csatára is egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a labdarúgó Olasz Kupa keddi negyeddöntőjében történtek miatt, de egyiküket sem az egymással folytatott éles szóváltás miatt büntették meg.


A svéd és a belga támadó - aki korábban játszott együtt a Manchester Unitedben - az első félidő vége előtt veszett össze és becsmérelte egymást hangosan. Az incidens a játékrész lefújása után sem maradt abba, és a higgadtságát teljesen elveszítő Lukakut társainak kellett lecsillapítaniuk.
A játékvezető a veszekedő futballistákat egy-egy sárga lappal "jutalmazta", a fegyelmi bizottság viszont pénteken nem büntette külön ezért őket. Ibrahimovicnak és Lukakunak azonban így is ki kell hagynia a következő meccset a kupasorozatban. Előbbinek azért, mert a második félidőben megkapta második sárga lapját és kiállították, utóbbinak pedig azért, mert összegyűlt annyi lapja, ami után eltiltás jár.
Serie A TIM
Fejest ugrott a múltjába a Juventus, de csak mélyebbre süllyedt
27/11/2021 09:10
A büntetés az Internazionalét érinti rosszabbul, mert Lukaku így nem lehet ott a Juventus elleni kupaelődöntő jövő heti első felvonásán. A kék-feketék 2-1-re győztek kedden és kiejtették a bajnoki listavezető Milant a sorozatból.
MTI
Serie A TIM
Középiskolából a Serie A-ig: igazi csiszolatlan gyémántra lelt az AS Roma
24/11/2021 16:23
Serie A TIM
Arrigo Sacchi: Meg kellett értetnem Van Bastennel, hogy az olaszok nem primitív állatok
14/11/2021 12:13