Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan szabadszájúságáról is ismert svéd csatára lekicsinylően nyilatkozott Ralf Rangnickról, aki az olasz futballcsapat vezetőedzői posztjának várományosa.


"Rangnick? Fogalmam sincs, hogy ki ő" - idézte a Talksport a 38 esztendős játékos szavait, aki egyértelművé tette, hogy a maga részéről nem szívesen látná a milánói együttes élén a német szakembert.
Ibrahimovic januárban tért vissza a Los Angeles Galaxytól korábbi olasz csapatához, de még nem dőlt el, hogy ugyanitt folytatja-e az új idényben is vagy továbbáll. A veterán támadó jelentős mértékben hozzájárult az AC Milan utóbbi időben mutatott remekléséhez, így például főszerepet játszott abban, hogy a gárda a Serie A hétközi bajnoki rangadóján 4-2-re legyőzze a címvédő és listavezető Juventust.
Serie A
Hazai pályán kapott ki a bajnok Juve, az Atalanta legyőzésével az Inter a második
01/08/2020 21:25

075_maffia-sslaziov200704_npct9.jpg

Fotó: Eurosport

A milánóiak jelenlegi vezetőedzője az olasz Stefano Pioli, aki októbertől irányítja a piros-feketéket. A javuló forma és az egyre jobb eredmények dacára az olasz sportsajtó biztosra veszi, hogy helyére a következő szezontól a 62 éves Rangnick ül le a kispadra. A La Gazzetta dello Sport keddi számának címlapján azt közölte, hogy a német szakember már mindenben megállapodott a milánói klubbal, és nemcsak vezetőedzőként, hanem sportigazgatóként is átveszi az irányítást.

Stefano Pioli,.jpg

Fotó: Eurosport

MTI
Serie A
Messiről nem mond le az Inter
31/07/2020 12:42
Serie A
Ibrahimovic Milánóban marad
31/07/2020 11:19