Az igazán fontos kérdések gyakorlatilag már eldőltek az olasz labdarúgó-bajnokságban, hiszen a Juventus minimum fél kézzel fogja a kupát, a BL-indulók között csak a sorrend kérdéses, és a háromból kettő kieső is megvan. Hogy mit gondolunk az újraindítás óta látott játékról, podcastben beszéltük ki, azaz itt a Regista legfrissebb adása. 


Régen láttunk ennyire rossz, ennyire sebezhető Juventust, mégis nagyon úgy fest, hogy - hacsak nem tol egy korai Carlo Ancelottit - Maurizio Sarri néhány napon belül megszerzi első hazai trófeáját. Ennek ellenére bőven vannak megoldásra váró problémák, de igazából ide akár be is másolhattam volna valamelyik novemberi adásunk felvezetőjét, elvégre újra és újra ugyanazok a kérdések merülnek fel a csapat játékával kapcsolatban. Vajon változtat bármit is a bajnoki cím az edző helyzetén, vagy jövőre is hasonló idényre kell felkészülnie a Juventusnak?
Kérdésekből Milánóban sincs hiány. A szünet óta a Milan váratlanul magára talált, sorban nyeri a meccseket, ráadásul a papíron nehéz sorsolás ellenére. Mit jelent Stefano Pioli kiváló munkája az új rezsimre nézve? Érdemes ismét akkor újjáépítésbe kezdeni, amikor valami felépülni látszik? A város másik felén valamivel tisztább a kép, hiszen Antonio Conte és Beppe Marrotta vezetésével biztos kezekben van a projekt. De vajon mennyire lehetnek elégedettek a kék-feketék a Conte-éra első szezonjával?  
Serie A
Hazai pályán kapott ki a bajnok Juve, az Atalanta legyőzésével az Inter a második
01/08/2020 21:25
Eurosport podcast·Ha nem is bukás, de hatalmas kihagyott ziccer Conte első interes szezonja
Serie A
Messiről nem mond le az Inter
31/07/2020 12:42
Serie A
Ibrahimovic Milánóban marad
31/07/2020 11:19