Újra támad a La Regista podcast, melyben ezúttal az olasz csapatok Bajnokok Ligája-szerepléséről és az első három forduló tanulságairól beszélgettünk. Bőven volt miről, hiszen szép lassan kezd körvonalazódni, mely csapatoktól lehet sokat várni az előttünk álló idényben, ahogyan az is, hol érdemes már most bőszen nyomkodni a pánikgombot.


Kalidou Koulibaly hivatalosan is megkezdte a 2019/20-as szezont a Liverpool elleni csúcsteljesítményével, a Juventus egyelőre Allegri-módban tolja a Sarriballt, az Inter pedig - legalábbis Benito véleménye szerint - a kiesés szélére sodródott a Slavia Praha elleni döntetlennel a BL csoportkörében. Utóbbin azért picit vitatkoztunk, még ha nem is olyan hevesen, mint Antonio Conte az egyszeri újságíróval, aki BL-fóbiát mer emlegetni a sorozatban rendszeresen megégő edzővel kapcsolatban.
A Serie A első három fordulója kapcsán beszéltünk a gondban lévő csapatokról, így a szezont pocsék formában kezdő Sampdoriáról és a Milanról. Kiveséztük, mit jelent az Inter tökéletes nyitánya, miért érdemes Stefano Sensire kiemelten figyelni és mi az, amin még javítania kell Conténak. A kellemes csalódások között a Roma és a Fiorentina került említésre, előbbi fantasztikus támadójátékával, utóbbi a tehetséges fiataljaival hívta fel magára a figyelmet. A Laziónak ellenben gondot jelenthet Ciro Immobile helyzetkihasználása. 
Serie A
Hazai pályán kapott ki a bajnok Juve, az Atalanta legyőzésével az Inter a második
01/08/2020 21:25
Egy ponton pedig a furcsa álmok is szóba kerültek. A "Fraudiánus álomfejtők előnyben" jeligével kívánunk jó szórakozást!
Serie A
Messiről nem mond le az Inter
31/07/2020 12:42
Serie A
Ibrahimovic Milánóban marad
31/07/2020 11:19