"Mi leszünk a bajnokok, mivel erősebbek vagyunk a Juventusnál".
Rudi Garcia mondta ezt, csapata 3-2-es torinói veresége után. Azt követően, hogy volt ideje lenyugodni, és átgondolni a történteket.
A válogatott mérkőzések után, ma végre folytatódik az olasz bajnokság, ráadásul újabb "közös" fordulóval. Ma mindkét bajnokesélyes pályára lép, ráadásul verhető ellenfél ellen. Az első pihenőig lejátszott 6 meccs után, csak 3 pont a különbség a Juventus és a Roma között, tehát még némi igazság van is Garcia kijelentésében. Más kérdés, hogy nem ők vezetnek.
Serie A
Kétszer drágább, mint Kaká
27/06/2015 15:35

A bajnokesélyesek következő mérkőzései.

Fotó: Eurosport

A következő szünet után viszont, még tisztábban fogunk látni. Sassuolo-Palermo-Genoa-Empoli-Parma. Ebből két találkozó hazai pályán. Így néz ki a Juve programja november 9.-ig. Mindeközben a Romára két rázós (Samp és Napoli) idegenbeli bajnoki vár. Így az is előfordulhat, hogy Tottiék kicsit jobban lemaradnak. Tavaly 10 kör után, csak 3 pont volt a hátrányuk.

Játszott percek a válogatottban, és utazással töltött kilométerek, a két bajnokesélyes csapatnál. (Grafika: Gazzetta)

Fotó: Eurosport

Mérkőzések a Bajnokok Ligájában, rotációs lehetőségek és a keret frissessége. Három olyan faktor, amely főleg egy eb-selejtezők utáni fordulóban (illetve a közeljövőben) döntő fontosságú lehet. A Juventus játékosai 1816 percet töltöttek a pályán a különböző válogatottakban, és az elmúlt napokban 88.282 kilométert. Mindkét kategóriában, a Roma labdarúgói állnak jobban.
Ennek ellenére a Sassuolót és a Chievót kötelező legyőzni.
És a 7. forduló után, végre elfelejthetjük azt a torinói meccset.
Sassuolo-Juventus / Roma-Chievo: a várható kezdőcsapatok
Serie A
Megvásárolt másodosztály
25/06/2015 07:41
Serie A
Még nem túl népszerű
23/06/2015 17:22