Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Mélyrepülésben a Milan, de ekkora pofonra senki se számított

Eurosport Magyarország

Frissítve 29/01/2023 - 14:58 GMT+1

Serie A: Az AC Milan súlyos vereséget szenvedett a Sassuolótól az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján. Egy ilyen meccs után borzasztóan nehéz helyzetben várhatja a Milan a soron következő, február 5-i Inter elleni derbit.

Milan-Sassuolo, Serie A

Fotó: Getty Images

A címvédő AC Milan 5-2-re kikapott a vendég Sassuolótól

A tabellán (a múlt héten még) második helyen álló, címvédő AC Milan nehéz heteket tudhat maga mögött, gyenge formájáról a Laziótól elszenvedett keddi, 4-0-s vereség is árulkodik. Ezúttal ugyanakkor egy verhető rivális várt rá, vasárnap délben a kiesés ellen küzdő, nyolc forduló óta nyeretlen Sassuolo látogatott a San Siróba.
A Milannal kapcsolatos egyik legfélelmetesebb statisztikára a Squawka Twitter-oldala hívta fel a figyelmet: a története során még soha nem kapott két egymást követő meccsen négy gólt a csapat.
Mindeközben az Inter hátrányból fordítva 2-1-re győzött a sereghajtó Cremonese otthonában. Ugyan hamar hátrányba kerültek, de az argentin válogatottal világbajnok Lautaro Martínez duplájával végül begyűjtötték a három pontot. Az Atalanta hazai pályán legyőzte az utolsó előtti Sampdoriát. A Juventus-Monza, a Lazio-Fiorentina és a Napoli-AS Roma találkozóra vasárnap kerül sor, úgyhogy a tabellán még történhet némi átrendeződés a forduló végéig.

Serie A, 20. forduló:

AC Milan-Sassuolo 2-5 (1-3)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés