A futballista a Sky Sport Italiának nyilatkozva úgy fogalmazott a Zenit elleni, szerdai 1-0-s Bajnokok Ligája-győzelem után, hogy az elmúlt pár évben elveszett a játékuk Juvéra jellemző karakterisztikája.

"Egy nagy bajnokkal futballoztunk együtt, azt akartuk, hogy jól menjen neki, és eközben talán elvesztettük azt az eltökéltségünket, hogy közösen szenvedünk és hozunk áldozatokat, mert úgy voltunk vele, hogy majd ő megoldja" - folytatta a 34 éves játékos, hozzátéve, jelenlegi edzőjük, Massimiliano Allegri sokat tett már azért, hogy a küzdőszellem és az alázat ismét a csapat sajátja legyen. "Mi pedig azon vagyunk, hogy ez ismét eredményességgel párosuljon" - szögezte le Bonucci.
Cristiano Ronaldo 2018-ban érkezett a Real Madridtól a Juventushoz, amellyel két bajnoki címet szerzett. A sorozatban tizedik elsőség azonban legutóbb már nem jött össze a torinói csapatnak. A 36 éves, ötszörös aranylabdás portugál támadó augusztusban visszatért a Manchester Unitedhez, melyben korábban 2003 és 2009 között szerepelt.
Premier League
A Manchester United jól járhat, CR kevésbé: kívül-belül átalakíthatja a klubot az új edző
16 ÓRÁJA
A Juve szentpétervári sikerével három fordulót követően kilenc ponttal az élen áll a BL H csoportjában, míg az olasz bajnokságban nyolc kör után a hetedik.
UEFA Bajnokok Ligája
Lewandowski filmbe illő gólt lőtt, Ronaldo ma sem hagyta cserben a Manchester Unitedet
23/11/2021 19:59
UEFA Bajnokok Ligája
Ronaldo nélkül nem jönnek a gólok, ő mindig a legjobb gólszerző- mondja a Juventus edzője
22/11/2021 20:43