Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Nyeretlenek csatája, mesterhármas, és még Mourinho sem szaladt bele egy újabb pofonba

MTI

Frissítve 16/01/2022 - 22:59 GMT+1

Serie A - Barak mesterhármasával nyert a Verona, döntetlen Velencében, a Roma és a Cagliari sorozata is megszakadt. Az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi hírei.

Az AS Roma két vereség után győzött újra az olasz labdarúgó-bajnokságban, melynek 22. fordulójában 1-0-ra verte a vendég Cagliarit.

Fotó: Getty Images

A Verona a cseh Antonin Barak mesterhármasának és egy gólpasszának is köszönhetően 4-2-re nyert a Sassuolo vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén. A győzelmével Igor Tudor csapata előzött a tabellán, már a 10. helyen áll.
A Venezia 1-1-es döntetlent játszott vendégével, az Empolival. A velencei együttes sorozatban nyolcadik, míg az Empoli megszakítás nélkül az ötödik Serie A-mérkőzésén maradt nyeretlen. Az Empoli december közepén nyert utoljára, a Venezia november végén, Bolognában talált egy kósza győzelmet érő gólt, de a szezonjuk nem alakul fényesen, csak azért nem költöztek a kiesőzónába, mert a Cagliari, a Genoa és a Salernitana még ramatyabbul teljesített eddig. A Salernitana eddig összesen 11 pontot tudott összekaparni, de igazán nagy skalpot nem tudtak begyűjteni.
Az AS Roma két vereség után győzött újra, 1-0-ra verte a vendég Cagliarit. Jose Mourinho együttese Sergio Oliveira büntetőjével múlta felül a kiesőhelyen álló szárd együttest, mely két győzelem után veszített újra a Serie A-ban.
picture

A Verona a cseh Antonin Barak mesterhármasának és egy gólpasszának is köszönhetően 4-2-re nyert a Sassuolo vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

Fotó: Imago

Az éllovas Internazionale gól nélküli döntetlent ért el a negyedik Atalanta vendégeként a forduló vasárnap esi rangadóján. A végig kiegyenlített mérkőzésen mindkét csapatnak volt lehetősége a gólszerzésre, ám a helyzetek mindkét oldalon kimaradtak. A címvédő milánóiak nyolc győztes meccs után veszítettek először pontot a Serie A-ban.

Serie A, 22. forduló:

  • Venezia-Empoli 1-1 (0-1)
  • Sassuolo-Hellas Verona 2-4 (0-2)
  • AS Roma-Cagliari 1-0 (1-0)
  • Atalanta-Internazionale 0-0 (0-0)
szombaton játszották:
  • Juventus-Udinese 2-0 (1-0)
  • Salernitana-Lazio 0-3 (0-2)
  • Sampdoria-Torino 1-2 (1-1)
hétfőn játsszák:
  • Bologna-Napoli 18.30
  • AC Milan-Spezia 18.30
  • Fiorentina-Genoa 20.45
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása